PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Τομ Χάρντι νανουρίζει παιδιά και μαμάδες


To είχε κάνει και παλιότερα και εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, δέχτηκε να το ξανακάνει: ο Τομ Χάρντι θα διαβάζει τα βράδια παραμύθια στο παιδικό κανάλι του BBC, «CBeebies», προς μεγάλη ευχαρίστηση των παιδιών αλλά και των μαμάδων τους φυσικά…

Το 2017, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, ο Τομ Χάρντι εμφανίστηκε στο CBeebies για να κάνει ένα δώρο στις μαμάδες: να τις βοηθήσει να βάλουν τα παιδιά τους για ύπνο, διαβάζοντας την παιδική ιστορία «There’s A Bear On My Chair». Είχαν ακολουθήσει φυσικά σχόλια στα social media, όπως: «Εβαλα το μωρό νωρίς για ύπνο σήμερα. Μετά έβαλα σε μένα ένα ποτήρι κρασί κι άνοιξα να απολαύσω τον Τομ Χάρντι και το παραμύθι του…»

Σήμερα, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι παραγωγοί του CBeebies ζήτησαν στον Χάρντι να επιστρέψει και να κάνει το ίδιο, κι εκείνος δέχθηκε.

Ο 42χρονος ηθοποιός θα διαβάζει παραμύθια στο παιδικό κανάλι του BBC από τις 27 Απριλίου έως την 1η Μαΐου – κάθε μέρα για μια εβδομάδα.

Η επιλογή του είναι τα παραμύθια «Hug Me» της Σιμόν Σιραόλο, «Under the Same Sky» του Ρόμπερτ Βέσιο, «There’s a Tiger in the Garden» της Λίζι Στιούαρτ, «Don’t Worry, Little Crab» του Κρίς Χότον και «The Problem With Problems» των Ρέιτσελ Ρούνεί και Ζέχρα Χικς.

Τα επεισόδια γυρίστηκαν στον κήπο του σπιτιού του Τομ Χάρντι, ακολουθώντας αυστηρά όλες τις οδηγίες των ασφαλών αποστάσεων και, όπως πάντα, μαζί του θα βρίσκεται ο σκύλος του, Blue.

Το «Bedtime Stories» θα προβάλλεται καθημερινά στο CBeebies του BBC στις 18.50:

https://www.youtube.com/watch?v=kUayOnHldv0

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment