PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Τζόνι Ντεπ εγκατέλειψε τους «Πειρατές της Καραϊβικής»


Eγκατέλειψε αιφνιδίως τα γυρίσματα της πέμπτης συνέχειας της ταινίας…

Ο Τζόνι Ντεπ εγκατέλειψε αιφνιδίως τα γυρίσματα της πέμπτης συνέχειας της ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» στην Αυστραλία για να πάει να δει την σύζυγό του Αμπερ Χερντ στις ΗΠΑ, αποκάλυψε χθες μια αυστραλιανή εφημερίδα.

Σύμφωνα με την Gold Coast Bulletin, χθες το βράδυ ο σταρ αποχώρησε από τα γυρίσματα του σίκουελ «Οι Νεκροί δεν λένε Παραμύθια» που γίνονται στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.

«Επιστρέφει στις ΗΠΑ με την πρώτη διαθέσιμη πτήση», δήλωσε μια πηγή της παραγωγής στην εφημερίδα.

Ο λόγος; Ο Τζόνι Ντεπ και η σύζυγός του Αμπερ Χερντ, οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από τρεις μήνες, καυγάδιζαν αδιάκοπα, υποστηρίζει η εφημερίδα. Αμερικανικοί ιστότοποι αναφέρουν επίσης ότι είχε ζητηθεί από την Χερντ να εγκαταλείψει τα γυρίσματα επειδή οι διαπληκτισμοί τους ενοχλούσαν την παραγωγή.

Η Χερντ φέρεται ότι επέστρεψε στις ΗΠΑ μαζί με τα δυο τεριέ του ζεύγους, Πίστολ και Μπου, τα οποία έπρεπε να εγκαταλείψουν την Αυστραλία μετά την απειλή των αυστραλιανών αρχών να τους κάνουν ευθανασία, επειδή εισήλθαν παράνομα στην χώρα χωρίς να έχει ακολουθηθεί η απαιτούμενη διαδικασία να τεθούν σε καραντίνα.

Σύμφωνα με την Bulletin, το αρχικό σχέδιο ήταν να τα συνοδεύσει ο Τζόνι Ντεπ πίσω στις ΗΠΑ, αλλά οι παραγωγοί έπεισαν την τελευταία στιγμή τον διάσημο ηθοποιό να παραμείνει

Αν επιβεβαιωθεί η χθεσινοβραδινή αποχώρησή του από τα γυρίσματα, την οποία προσπάθησαν απεγνωσμένα να αποτρέψουν εκπρόσωποι των παραγωγών, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα πρόκειται για άλλη μια αναποδιά για την Disney, έπειτα από έναν τραυματισμό του ηθοποιού στο χέρι, ο οποίος τον είχε αναγκάσει να επιστρέψει και τον Μάρτιο στις ΗΠΑ για θεραπεία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment