PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο στόχος για τον ΓΣΠ επιστροφή στις νίκες


Είναι γεγονός ότι η σεζόν ξεκίνησε θετικά για το Περιστέρι και τελευταία έπεσε κάπως… βαριά η αίσθηση της απώλειας τριών συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων.

Είναι γεγονός ότι η σεζόν ξεκίνησε θετικά για το Περιστέρι και τελευταία έπεσε κάπως… βαριά η αίσθηση της απώλειας τριών συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων (Ολυμπιακός, Πανελλήνιος, ΠΑΟΚ).

Αυτονόητα, ο στόχος για το αυριανό (17:00) παιχνίδι με τον Ηλυσιακό δε μπορεί παρά να είναι η επιστροφή στις νίκες και η αντιστροφή του κλίματος.

Είναι προφανής η κρισιμότητα του αγώνα, αφού ενδεχόμενη νίκη θα μετρήσει «διπλή».

Αφενός για το δικό μας ταμείο, αφετέρου εις βάρος του αντιπάλου μας ο οποίος θα χάσει ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη της παραμονής.

Το Περιστέρι, παρά τα προβλήματα των προηγούμενων ημερών, είδε χθες όλα του τα στελέχη να κάνουν την απογευματινή προπόνηση και το ίδιο αναμένεται να συμβεί σήμερα (17:30).

Στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ μίλησαν ο Τζίμης Κουστένης και ο Χρήστος Μαρίνος.

ΤΖΙΜΗΣ ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ: Παρότι ο Ηλυσιακός έχει μόνο μια νίκη στο πρωτάθλημα εμείς βλέπουμε ότι η εικόνα που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια είναι απολύτως αντίθετη.Δεν έχει χάσει με μεγάλες διαφορές, έχει παίκτες που έχουν προσωπικότητα και μάχεται ακόμα και με καλύτερες ομάδες. Την Τετάρτη παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά. Εμείς φτάσαμε τις τρεις συνεχόμενες ήττες και δεν έχουμε πια πολλά περιθώρια. Μπαίνουμε σε μια φάση όπου μπορούμε και πρέπει να κερδίσουμε, ιδιαίτερα στην έδρα μας, ώστε να μην έχουμε άγχος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Εχουμε χάσει λίγο την ηρεμία μας και το ρυθμό μας από τις τελευταίες συνεχόμενες ήττες, αλλά έχουμε στο μυαλό μας μόνο το πώς θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ο Ηλυσιακός παλεύει όλους τους αγώνες του και με δεδομένο ότι στο πρωτάθλημα είναι πια συνηθισμένα τα ανάποδα αποτελέσματα, οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment