PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Σαμπού έμεινε στην Αθήνα


Ένα απρόοπτο πρόβλημα με τον Μασάμπα Σαμπού τον κράτησε στην Αθήνα και εκτός αποστολής του αυριανού αγώνα στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση.

Ένα απρόοπτο πρόβλημα με τον Μασάμπα Σαμπού τον κράτησε στην Αθήνα και εκτός αποστολής του αυριανού αγώνα στα Γιαννιτσά με την τοπική Αναγέννηση στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας (14.00).

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός σε μια κόντρα με συμπαίκτη του κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο και το ιατρικό επιτελείο έκρινε σκόπιμο να μείνει στην Αθήνα για να κάνει θεραπεία.

Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Αντώνης Αθανασίου.

Το πρόγραμμα θεραπείας θα συνεχίσουν οι Σαρμιέντο-Βινιάλ ενώ ο Αναστασάκος παραμένει κλινήρης.

Δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι λόγω τιμωρίας δεν έχει ο Σκόνδρας.

Επίσης ο Παναγιώτης Μπάλλας ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Νέων μαζί με τον Φώτη Καϊμακαμούδη από την ομάδα κ-20.

*Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Φώτης Καραγκιολίδης και Γιάννης Σκόνδρας συμμετείχαν σήμερα το απόγευμα στην εκδήλωση της « ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ FARE 2010» που γίνεται με την υποστήριξη της UEFA και αφορά τη μεγαλύτερη εκστρατεία κατά των ρατσιστικών διακρίσεων στο χώρο του αθλητισμού.
Η εκδήλωση έγινε στο Λεωφόρο Αλεξάνδρας και οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα σε παιδιά των μεταναστών και μοίρασαν αναμνηστικά του συλλόγου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment