PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο πρωθυπουργός στο Παρίσι


Στο Παρίσι θα βρίσκεται σήμερα και αύριο ο πρωθυπουργός, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, όπου θα προεδρεύσει στο Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Νικολά Σαρκοζί.

Την έναρξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στο Παρίσι, θα κηρύξει ο ‘Ελληνας πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΣΔ, Γιώργος Παπανδρέου.

Τα βασικά θέματα που πρόκειται να βρεθούν στο επίκεντρο είναι η παγκόσμια οικονομία, η κλιματική αλλαγή και η επίλυση των συγκρούσεων. Επίσης, θα συζητηθούν τα αποτελέσματα της Ομάδας των 20.

Το μεσημέρι, ο Γ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Οι πολίτες ζήτησαν να συνεχιστεί η πορεία της χώρας και ψήφισαν πολιτική σταθερότητα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου μετά το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εκλογών και παράλληλα απηύθυνε πρόσκληση προς τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου να συμπράξουν από κοινού όλοι μαζί για να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Οπως ανέφερε, οι πολίτες απέρριψαν τις σειρήνες της αποσταθεροποίησης και έδωσαν μια καθαρή τριετία δουλειάς στην κυβέρνηση, προκειμένου να συνεχίσει την προσπάθεια για τη σωτηρία και την ανάταξη της χώρας. Έχουμε, όπως τόνισε, τρία χρόνια για να κάνουμε ό,τι δεν έγινε τις τελευταίες δεκαετίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός για τις ενέργειες της Ρωσίας εναντίον αμάχων

Peristeri News

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment