PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο προπονητής του Ατρόμητου αρνείται να χάσει!


Αρκετές γραμμές έχουν γραφτεί σε όλα τα μέσα ενημέρωσης για τον Νταμίρ Κάναντι και την επιτυχημένη φιλοσοφία που έχει φέρει στις τάξεις του Ατρομήτου. Το να μάχεται σε όλα τα ματς ώστε να μην χάσει…

Κοιτάζοντας λίγο τα στατιστικά στη θητεία του Αυστριακού τεχνικού στην Περιστεριώτικη ομάδα παρατηρούμε ότι ο Ατρόμητος πραγματοποιεί αυτές τις δυο χρονιές πορεία μεγάλης ομάδας του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα σε 51 επίσημα παιχνίδια του Κάναντι σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League έχει μόνο 8 ήττες! Στατιστικό που αν ανατρέξει κάποιος σε προγενέστερες θητείες προπονητών της ομάδας δύσκολα θα βρει κάτι ανάλογο.

Πέρυσι σε 37 παιχνίδια ο Ατρόμητος είχε 6 ήττες. Οι 4 ήταν από τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 1 από Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό. Αν θυμηθούμε λίγο και τα παιχνίδια που έχασε ο Ατρόμητος, στα 3 από αυτά η ομάδα του Περιστερίου έχει δίκαια παράπονα για διαιτητικά λάθη.

Φέτος σε 14 μέχρι στιγμής παιχνίδια ο Ατρόμητος έχει 2 ήττες με Ντιναμό Μπρέστ στο Europa League και ΠΑΣ Γιάννινα στο κύπελλο. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει ακόμα χάσει στη Superleague σε 10 αγωνιστικές!

Από τα παραπάνω στατιστικά προκύπτει ότι ο Νταμίρ Κάναντι προσπαθεί να περάσει μόνο ένα στοιχείο στο DNA των παικτών του. Αρνούμαστε να χάσουμε!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment