PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Παπανικολάου, οι νίκες στο τάβλι, στα χαρτιά και στο μπάσκετ


Ακόμα ένα παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει αύριο η ανδρική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζοντας στο Περιστέρι τον Ικαρο Καλλιθέας.

Ακόμα ένα παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει αύριο η ανδρική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζοντας στο Περιστέρι τον Ικαρο Καλλιθέας.

Περίπου δέκα ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ο Δήμήτρης Πασπανικολάου πιστοποίησε το αυτονόητο: «Είμαστε στη φάση του μονταρίσματος και χρειαζόμαστε παιχνίδια.
Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα, αν και έχω ξαναπεί ότι δε θα είμαστε έτοιμοι στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά θα γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός.
Ισχύει ότι είμαστε σε καλό επίπεδο τη δεδομένη στιγμή, αλλά υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Εχουμε παιδιά στην ομάδα από άλλη φιλοσοφία μπάσκετ τα οποία πρέπει να προσαρμοστούν στην ευρωπαϊκή ή στην ελληνική φιλοσοφία η οποία είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη.
Όλα αυτά χρειάζονται κάποιο χρόνο, αλλά τα παιδιά έχουν αντίληψη και προσπαθούν να μάθουν όσο γρηγορότερα γίνεται».
Το Περιστέρι προέρχεται από τη νίκη επί του Πανελληνίου στον τελικό του τουρνουά στην Ελευσίνα, αλλά για τον έμπειρο Δημήτρη Παπανικολάου αυτή έχει αξία μόνο σε επίπεδο συναισθημάτων: «Όταν παίζουμε τάβλι θέλουμε να κερδίζουμε, όταν παίζουμε χαρτιά θέλουμε να κερδίσουμε, ακόμα και όταν κάνουμε σουτάκια στην προθέρμανση θέλουμε να κερδίζουμε.
Πάντα παίζεις για να κερδίζεις. Δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα νίκη. Όταν πάψει να συμβαίνει αυτό ή όταν πάψει να προκαλεί λύπη η ήττα, τότε καλύτερα είναι να σταματήσει κάποιος το μπάσκετ…».
*** Για τον αγώνα με τον Ικαρο οι πόρτες του “Ανδρέας Παπανδρέου” θα είναι ανοιχτές για τον κόσμο. Το ζέσταμα θα ξεκινήσει στις 18:00 και το παιχνίδι περίπου στις 18:30
*** Το τουρνουά της Χαλκίδας (επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Περιστερίου) θα διεξαχθεί τελικά Παρασκευή και Σάββατο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment