PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ουάρντα έκοψε τους πανηγυρισμούς


Μπορεί η ΑΕΚ να ερχόταν με τη σιγουριά ότι θα στεφθεί από τώρα πρωταθλήτρια, αλλά ο Ατρόμητος της χάλασε το πλάνο. Με το γκολ της σεζόν από τον Ουάρντα, οι Περιστεριώτες έμειναν στο 1-1 και έχουν για ακόμα μία αγωνιστική παράπονα από τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, έστω και σε μία εντελώς οριακή φάση, το 50-50 ήταν και πάλι εναντίον του Ατρόμητου και ο Λιβάγια από θέση οφσάιντ ξεκίνησε τη φάση για να ανοίξει το σκορ ο Αραούχο στο 68’.

Ωστόσο, ο Ουάρντα με ένα εκπληκτικό τέρμα στο 80’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Παρ’ όλα αυτά, η προκλητική διαιτησία του Σιδηρόπουλου δεν έδωσε στους Περιστεριώτες περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει τη νίκη.

Στο 83’ ο Μοράν με ένα άνανδρο χτύπημα εκτός φάσης στον Ουάρντα με αγκωνιά δεν είδε την κόκκινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα και ο Λιβάγια έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Γιαννούλη, αλλά επίσης ο διεθνής διαιτητής δεν θέλησε να τιμωρήσει αυτό που είδε.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος φάνηκε συνεπής και στο ραντεβού του με τα δοκάρια, καθώς στο 38’ ο Ουάρντα εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (78’ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης, Ουάρντα, Ντιγκινί (53’ Μπρούνο), Ντάουντα

Στον πάγκο: Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Ούμπιντες, Σάκιτς, Νάτσος

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες (53’ Μοράν), Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Γκάλο, Λάζαρος (73’ Μασούντ), Αραούχο (82’ Μπακασέτας)

Στον πάγκο: Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Κλωναρίδης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment