PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο νεαρός Περιστεριώτης Dj που χρειάζεται τη ψήφο μας!


Τη βοήθεια μας με μια ψήφο χρειάζεται ο 18ρονος Περιστεριώτης, Γιώργος Ποντίκης έτσι ώστε να διεκδικήσει μια από τις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό των Dj Be The One !

Ο Γιώργος Ποντίκης ,είναι 18 χρονών και μένει στο Περιστέρι.Ασχολείται με την μουσική περίπου από 8 χρονών όταν ξεκίνησε να κάνει μαθήματα πιάνου. Σε ηλικία 13 χρονών άρχισε να πειραματίζεται με την παραγωγή μουσικής και μερικά χρόνια αργότερα με το Djing. Το είδος μουσικής που ακούει σε καθημερινή βάση είναι η house (electro ,progressive ,future ,deep) αλλά αγαπάει εξίσου την Rock ,την Reggae και την Jazz. Όσον αφορά το mix του είναι γυρισμένο στα Grey Studios στα οποία έχει παρακολουθήσει πρόσφατα τα Djing μαθήματα και αποφάσισε να έχει electro ύφος καθώς γνωρίζει κάπως καλύτερα το συγκεκριμένο είδος.

Μπείτε και ψηφίστε τον Περιστεριώτη Dj στο ακόλουθο link:

http://www.betheone.gr/el/dj/127/George%20Pontikis/

Το “Be The One” είναι ένας διαγωνισμός για νέους DJs ηλικίας από 16 ως 24 ετών* που έχει ως σκοπό να προσεγγίσει τις νέες ηλικίες, να δώσεις τις ευκαιρίες παρουσίασης του ταλέντου και της συνολικής τους εικόνας και τέλος να επιβραβεύσει με πλούσια δώρα και ευκαιρίες καριέρας τους 3 νικητές του τελικού!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Η ημέρα των ερωτευμένων σε ένα βίντεο της Φίνος Φιλμ

Peristeri News

Leave a Comment