PeristeriNews.gr
Media

Ο Νίκος Ευαγγελάτος στο ΣΚΑΪ


Στα παλιά του λημέρια επιστρέφει.

Στα παλιά του λημέρια σταθμεύει ο Νίκος Ευαγγελάτος! Ο έγκριτος δημοσιογράφος επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ απ’ όπου ξεκίνησε παρουσιάζοντας δελτίο ειδήσεων με την καθοδήγηση του Σταμάτη Μαλέλη.

Ηταν μάλιστα ο πρώτος που καθιέρωσε τα παράθυρα και τις ζωντανές συνδέσεις, κάτι που φαίνεται πως θα συνεχίσει και στην τωρινή του εκπομπή, αξιοποιώντας τα hi-tech σκηνικά.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος έρχεται να ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού. Θα αναλάβει την επιμέλεια και παρουσίαση ενός καθημερινού προγράμματος που θα περιλαμβάνει τις ειδήσεις της ημέρας και τον σχολιασμό τους. «Το πρόγραμμα θα καλύψει μια νέα για τον ΣΚΑΪ τηλεοπτική ζώνη στο prime time» ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου το κανάλι του Φαλήρου.

Οπως είναι φυσικό, πολλά ακούγονται για τη νέα εκπομπή, όσον αφορά κυρίως την ώρα προβολής της, που άλλοι λένε πως θα ξεκινήσει πριν από το δελτίο ειδήσεων, ενώ άλλοι στις 20.00, ακριβώς απέναντι από τα δελτία ειδήσεων των υπόλοιπων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, οπότε και θα γίνει ακόμη μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός.

Αλλωστε, ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι αρκετά δημοφιλής στον κόσμο και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν να τον δουν και πάλι στο τηλεοπτικό τοπίο. Κάτι που αποδεικνύεται και από τον ηλεκτρονικό ιστότοπο που έχει δημιουργήσει ο δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια και στον οποίο έχει δοθεί ολοκληρωτικά. Παρά το γεγονός ότι κάθε σεζόν ακουγόταν το όνομά του στο μεταγραφικό τοπίο, εκείνος δεν αποχωριζόταν τη μεγάλη αγάπη του, το site του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΣΗΕΑ: Τετράωρη στάση εργασίας στα ΜΜΕ την Τετάρτη

Peristeri News

Η Μαρία Αντωνιάδου πάλι πρόεδρος στην ΕΣΗΕΑ

Peristeri News

Η Ελλάδα έχει 599 ραδιόφωνα

Peristeri News

Leave a Comment