PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Μπεκατώρος στην ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου


Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού Αιτωλοακαρνανίας ενέταξε στο δυναμικό της η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού Αιτωλοακαρνανίας ενέταξε στο δυναμικό της η ΠΑΕ Ατρόμητος που συνεχίζει τη παραγωγική διαδικασία για την στελέχωση των Ποδοσφαιρικών της Ακαδημιών. Έπειτα από εισήγηση του Σκάουτ Τόλη Αποστόλου αποκτήθηκε ο αριστερός χαφ (γεννηθείς στις 10 Νοεμβρίου 1994) Αλέξανδρος Μπεκατώρος από τον Παναμβρακικό Μπούκας.

Ο ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο πολλών συλλόγων και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με το ταξίδι που πραγματοποίησαν στον τόπο καταγωγής του ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Παναγιώτης Μιχαλέτος, ο Σκάουτ Τόλης Αποστόλου και ο Γενικός Αρχηγός Σίμος Συμεωνίδης (φωτό).

Κατά τη φετινή περίοδο αγωνίστηκε δανεικός στον Αμφίλοχο στον οποίο είχε 32 συμμετοχές και έκανε καταπληκτική χρονιά με 19 γκολ εκ των οποίων τα δύο γκολ στο μπαράζ ανόδου με το Μεσολόγγι για την άνοδο στη Δ’ Εθνική. Ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος θα ενισχύσει την ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου, νέος προπονητής της οποίας είναι ο Μάρκος Δήμος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Παναμβρακικού Μπούκας για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν στο θέμα της παραχώρησης του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Φιλικό με Παναθηναϊκό στις 21 Ιουλίου
Στο γήπεδο Περιστερίου και με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θα δώσει η ομάδα μας το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου και θα ξεκινήσει στις 21.00.

Ο Ατρόμητος προχώρησε επίσης σήμερα σε συμφωνία για διεξαγωγή δύο (εκ των τεσσάρων συνολικά που θα δώσει) φιλικών αγώνων στη Βουλγαρία στο πλαίσιο του Β’ Σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας. Στις 30 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τη Λοκομοτίβ Σόφιας και στις 2 Αυγούστου την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment