PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Μπάμπης Δούναβης συνεχίζει την επανάστασή του στο Περιστέρι


Με αμείωτο ενδιαφέρον και όρεξη ο δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, Μπάμπης Δούναβης συνεχίζει να υλοποιεί το έργο του για την καλυτέρευση των συνθηκών στην πόλη του για τα άτομα με κινητικά προβλήματα και ειδικές ανάγκες.

Από την πρώτη στιγμή που κατάφερε να εκλεγεί ο Μπάμπης προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να βάλει ένα λιθαράκι στην αλλαγή της σκέψης και της νοοτροπίας μας γύρω από τα ζητήματα της προσφοράς, της αλληλεγγύης αλλά και της προσοχής του κόσμου στο οδικό δίκτυο για τους ανθρώπους που δεν κινούνται με ευκολία.

Ο δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου οργάνωσε και έβγαλε στους δρόμους τόσο τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη όσο και Αντιδήμαρχους και δημοτικούς συμβούλους για να ενημερώσουν τον κόσμο στα θέματα ελεύθερης προσβασιμότητας των ατόμων με ειδικές ανάγκες και όχι μόνο αφού η καμπάνια αφορούσε και τις εγκύους μητέρες με καρότσια.

Η δράση του Μπάμπη δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια υλοποίησε τη δράση με τη συλλογή από πλαστικά καπάκια έχοντας μέχρι στιγμής παραδώσει 24 αναπηρικά αμαξίδια σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη. Μιλάμε για σχεδόν 35 τόνους σε πλαστικά καπάκια που ο Μπάμπης με την όρεξη και τη δύναμη ψυχής του κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον του απλού κόσμου αλλά και συλλόγων, φορέων και καταστημάτων που τον βοήθησαν στο να τα συγκεντρώσει.

Η τελευταία κίνηση του αφορά στη δημιουργία αναπηρικών θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ στις μεγαλύτερες πλατείες του Δήμου Περιστερίου. Η θεσμοθέτηση των 20 θέσεων έγινε σε όλες τις γειτονιές της πόλης και ειδικά στα σημεία που υπήρχε μεγάλη ανάγκη.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα δημοτικό σύμβουλο της διοίκησης Παχατουρίδη που συνεχίζει την επανάστασή του θέλοντας να αναδείξει τα θέματα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες και κινητικά προβλήματα ώστε να αποκτήσουν την ανάλογη ισότητα με τα υπόλοιπα άτομα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment