PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο Μιχελάκης για την τροπολογία κατάργησης της χρηματοδότησης (video)


Στο θέμα της κατάθεσης τροπολογίας με την οποία προωθείται η κατάργηση της χρηματοδότησης της Χ.Α. αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών.

Στο θέμα της κατάθεσης τροπολογίας με την οποία προωθείται η κατάργηση της χρηματοδότησης της Χ.Α. αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Μιχελάκης είπε: «Καταθέσαμε μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης τον κ. Αθανασίου, αφού είχαμε συνεννοηθεί εδώ και αρκετές ημέρες και με τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη τον κ. Δένδια, μία τροπολογία με την οποία θα αναστέλλεται η κρατική χρηματοδότηση και οικονομική επιχορήγηση σε κόμματα των οποίων ο αρχηγός, ή αριθμός βουλευτών, ή ευρωβουλευτών ή στελεχών του κόμματος είναι υπό κατηγορία ή υπό δικαστική κρίση για συγκεκριμένα κακουργήματα».

Και πρόσθεσε: «Με το που θα υπάρξει αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά γίνεται αναστολή της χρηματοδότησης και αν υπάρξει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης, δηλαδή αν υπάρξει αθώωση αυτά τα χρήματα θα επιστραφούν ατόκως ή αν δεν υπάρξει αθώωση και υπάρξει καταδίκη τα χρήματα θα κρατηθούν από το ελληνικό δημόσιο. Η λογική είναι ότι δεν είναι δυνατόν κόμματα τα οποία κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις του αρχηγού ή των στελεχών του ή των βουλευτών του να χρηματοδοτούνται από το κράτος».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment