PeristeriNews.gr
Υγεία

Ο Λευκός Οίκος θα φωτιστεί με ροζ φως ως μήνυμα ενάντια στον καρκίνο μαστού


Ο Λευκός Οίκος θα φωτιστεί με ροζ φως σήμερα το βράδυ για να ευαισθητοποιήσει τους Αμερικανούς στο θέμα του καρκίνου του μαστού.

Ο Λευκός Οίκος θα φωτιστεί με ροζ φώς σήμερα το βράδυ για να ευαισθητοποιήσει τους Αμερικανούς στο θέμα του καρκίνου του μαστού, ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του αμερικανού προέδρου Ομπάμα.

“Στις 18:30 (01:30 ώρα Ελλάδας) ο Λευκός Οίκος θα φωτιστεί με ροζ φώς με την ευκαιρία του μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού”, δήλωσε ο Μπιλ Μπάρτον εκπρόσωπος Τύπου της αμερικανικής προεδρίας μέσω της ιστοσελίδας του στο Twitter.

Σύμφωνα με έναν άλλο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου η βόρεια πύλη της προεδρικής κατοικίας, καθώς και η είσοδος του Ναυτικού Παρατηρητηρίου και η κατοικία του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στα βορειοδυτικά της Ουάσινγκτον θα φωτιστούν με ροζ φώς έως τις 23:00 (06:00 ώρα Ελλάδας).

Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται μία ανάλογη ενέργεια από το 2008, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Πέρυσι μία τεράστια ροζ κορδέλα είχε τοποθετηθεί στην πρόσοψη του Λευκού Οίκου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέσσερα χρόνια από το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Peristeri News

Τι δείχνει μελέτη για τις παρενέργειες των εμβολίων Covid

Peristeri News

Δωρεάν Rapid Tests στο Δημαρχείο Περιστερίου και τον Φεβρουάριο

Peristeri News

Leave a Comment