PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ο Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ έκοψε την πίτα του


Mε την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Αλ. Σταυρούλιας και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Β. Τάτσης

Ο Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ πραγματοποίησε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 το μεσημέρι στο Κέντρο «ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ» (Αγ. Φανουριου 38) εκδήλωση για την κοπή της πίτας του. Στην εκδήλωση παρερεύθησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ., αθλητές με τις οικογένειές τους καθώς και ολοι οι προπονητές.

Mε την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Αλέξιος Σταυρούλιας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Τάτσης.

Η δημοτική αρχή ευχήθηκε Καλή Χρονιά και καλές επιδόσεις σε όλους τους αθλητές.

Στην εκδήλωση εκτός από την κοπή της πίτας, πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις για τους καλύτερους αθλητές του Συλλόγου για τη χρονιά που πέρασε.

Βραβεύτηκαν οι αθλητές Κουλούρης Δημήτρης (την απονομή πραγματοποίησε ο Δήμαρχος), Γεωργοπούλου Άννα (την απονομή πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος), Χειμώνα Ειρήνη, Πεθεριώτη Βάσω, Μαντζάκου Μαριάννα, Τσετσέλη Ευδοκία, Μαργιωλάκη Μαργαρίτα, Τσιρώνης Μιχάλης, Αρκούδη Ελευθερία, Σγούρου Δανάη, Τζαμουράνη Παναγιώτα, Πρέκα Ειρήνη, Σγούρου Μαρία, Σουλίδου Δάφνη, Τσαμπή Ανδριανή, Γκιωνάκη Γεωργία, Παπαφράγκος Γιάννης, Ποπρέλκα Χριστίνα, Τσίτουρας Θανάσης, Νικολέτος Θοδωρής, Δαγρέ Βάσια, Γαλιατσάτος Μανώλης, Παπαδόπουλος Κώστας, Σταυρίδης Ανδρέας, Σταυρίδης Βαγγέλης, Κότσαλης Χρήστος, Βλάχου Ράνια, Μπαχούμας Νίκος, Μπελεσιώτης Περικλής, Σιαφάκας Πάρης, Μαρλαφέκας Χάρης και Τραχανατζή Παγιάννα.

Στους υπόλοιπους αθλητές που ήταν στην εκδήλωση δόθηκαν αναμνηστικά του Συλλόγου.

Οι τυχεροί αθλητές που κέρδισαν τα 3 φλουριά που είχε βάλει ο Σύλλογος στην πίτα, ήταν οι: Γεωργοπούλου Άννα, Μαντζάκου Μαριάννα, και Χατζόπουλος Θανάσης.

Η εκδήλωση τελείωσε με πολύ κέφι και χορό το Δ.Σ. του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ ευχήθηκε σε ΟΛΟΥΣ Καλή Χρονιά με Υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και στους αθλητές του καλές επιδόσεις για μια ακόμη πιο δημιουργική χρονιά.

Επίσης το Δ.Σ. του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ ευχαριστεί θερμά ΟΛΟΥΣ τους δωροθέτες που στήριξαν την προσπάθειά του με τα δώρα τους στη λαχειοφόρο αγορά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment