PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο κόσμος του Λόφου Αξιωματικών αγκάλιασε το κολυμβητήριο!


Πρωινό των Θεοφανείων και στο κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών στο Περιστέρι πραγματοποιείται για πρώτη φορά ο καθαγιασμός των υδάτων με κάθε επισημότητα.

Ο κόσμος της περιοχής του Λόφου Αξιωματικών κατέκλυσε τόσο την εξέδρα των περίπου δυο χιλιάδων θέσεων αλλά και τους χώρους γύρω από την πισίνα.

Μια ακόμα εικόνα που έδειξε ότι το νέο κολυμβητήριο στο Λόφο αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη και τη συγκεκριμένη γειτονιά αλλά και ότι τέτοια έργα ανεβάζουν το επίπεδο των κατοίκων του Περιστερίου και είναι απαραίτητα για την πόλη μας.

Ένα κολυμβητήριο που δημιουργήθηκε με σκοπό την αθλητική αναβάθμιση της περιοχής που η αλήθεια είναι ότι υστερούσε σε αθλητικές εγκαταστάσεις σε σχέση με άλλες περιοχές του Περιστερίου που είτε έχουν κλειστό γήπεδο μπάσκετ ή γήπεδο ποδοσφαίρου ή κολυμβητήριο (Χωράφα).

Απόδειξη όλων των παραπάνω ότι από την πρώτη στιγμή με το άνοιγμα του, γράφτηκαν και κολύμπησαν εκεί παραπάνω από 3000 ανθρώπους κάθε ηλικίας που η πλειοψηφία αυτών προέρχονταν από τον Λόφο.

Πλέον το καταγεγραμμένο ενδιαφέρον για το κολυμβητήριο του Λόφου από τον κόσμο που το αγκάλιασε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι και άλλα τέτοια έργα είναι απαραίτητα για το Περιστέρι όσο το δυνατόν πιο άμεσα χωρίς βέβαια να μην υπάρχει η γνώση και για έργα υποδομών και προστασίας από φυσικά φαινόμενα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment