PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο κατήφορος συνεχίζεται για τον Ατρόμητο


Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε για ακόμα ένα παιχνίδι μία μέτρια εμφάνιση και ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 1-0 στο γήπεδο του Περιστερίου. Έτσι βλέπει τις ελπίδες για εξάδα να μειώνονται αισθητά.

Από την αρχή του αγώνα, ο ρυθμός δεν ήταν καλός και στο ματς κυριαρχούσε ο εκνευρισμός και τα λάθη.

Η ΑΕΚ με την πίεση που ασκούσε ψηλά, υποχρέωσε τον Ατρόμητο σε πολλά λάθη και παραχωρήσεις κατοχής, με την κατοχή να έχει φτάσει στο 38-62% μέχρι το 25ο λεπτό. Στο 20’ η ΑΕΚ είχε μια καλή στιγμή, με την κεφαλιά του Σιμάνσκι που αλλοιώθηκε πάνω στον Στρούγγη, για να χτυπήσει η μπάλα ελάχιστα στο δοκάρι και να φύγει κόρνερ.

Στο 22’, θα μπορούσε να είχε προηγηθεί η ομάδα μας, όταν ο Μπακάκης στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έδιωξε την μπάλα κόρνερ, πολύ κοντά από την εστία.

Στο 30’, έγινε η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους, όταν ο Κρίστιτσιτς έδωσε στον Λιβάια, αυτός πέρασε στον Αραούχο που άφησε την μπάλα κάτω από τα πόδια, για να φτάσει στον Σιμάνσκι, με τον Πολωνό να πλασάρει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Μέγιερι.

Το ματς που ήδη είχε αρκετά σκληρές μονομαχίες, ξέφυγε στο τελευταίο τέταρτο, αφού τα μαρκαρίσματα πλέον γινόντουσαν με μεγάλη συχνότητα και σφοδρότητα.

Κάλλιστα θα μπορούσε να είχε μείνει με 10 παίχτες η ΑΕΚ, όταν ο Λιβάγια στο 43′ έριξε εξόφθαλμη αγκωνιά στον Κατράνη που τιμωρήθηκε απλώς με κίτρινη, ενώ λίγο αργότερα, στο 45′, ο Σιμόες ενεπλάκη σε κοκορομαχία με τον Κατράνη, δίχως να αντικρίζει σε εκείνη τη φάση κάρτα (κίτρινη είδε μόνο ο Κατράνης), κάτι που έγινε λίγο μετά, στο 45+2′ για ανακοπή υποσχόμενης επίθεσης, που θα ήταν η δεύτερη του.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τις δύο ομάδες να έχουν κατεβάσει τους τόνους.

Στο 64΄ο Ατρόμητος θα γίνει απειλητικός, με την κεφαλιά του Ανδρούτσου από καλή θέση να περνά άουτ. Η ΑΕΚ θα απαντήσει με τον Βέρντε στο 62’, όταν ο Ιταλός βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων αλλά η προβολή του ήταν άστοχη.

Στο 65’ όμως, η ΑΕΚ σκόραρε, καθώς μετά από σέντρα του Σιμάνσκι, ο Κρίστισιτς σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Ο Ατρόμητος, από εκεί και πέρα, προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός. Η ομάδα μας αναγκάστηκε να βγει μπροστά προκειμένου να ισοφαρίσει, με τον Σάββα Παντελίδη να αλλάζει τα πλάνα του, ρίχνοντας στο ματς και τους Βέλλιο, Ντε Πάου.

Στο 78ο λεπτό οι άνθρωποι των δύο ομάδων “πάγωσαν”, καθώς ύστερα από σύγκρουση στον αέρα με τον Μάριο Οικονόμου, ο Πέτρος Γιακουμάκης έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, η γρήγορη παρέμβαση των ιατρικών τιμ των δύο ομάδων βοήθησε προκειμένου ο επιθετικός του Ατρομήτου να ανακτήσει άμεσα τις αισθήσεις του. Παρ’ όλα αυτά, οι Περιστεριώτες χρειάστηκα να ολοκληρώσουν το ματς με 10 παίκτες, αφού είχαν ολοκληρώσει λίγο νωρίτερα τις τρεις αλλαγές τους.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη πίεσαν για την ισοφάριση και είχαν μία τεράστια στιγμή με τον Στέφανο Στρούγγη στο 83′, ο οποίος εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ. Υποδείχθηκε λανθασμένα οφσάιντ, ωστόσο αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα, θα είχαμε το 1-1.

Η ΑΕΚ βολεύτηκε με το ένα γκολ και δεν βιαζόταν στα τελευταία λεπτά. Χαρακτηριστική είναι η αλλαγή του Αλμπάνη στις καθυστερήσεις. Στο 90+6′ ο Κρίστιτσιτς έκανε εσκεμμένα καθυστέρηση στο κόρνερ ώστε να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί.

Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Στρούγγης, Κατράνης, Μπουσούλατζιτς (71’ Ούμπιδες), Χαρίσης, Νταβιώτης (75’ Ντε Πο), Ανδρούτσος (71’ Βέλλιος), Ενσικουλού, Γιακουμάκης

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μπακάκης, Κρίστισιτς, Σιμόες, Σιμάνσκι (85’ Σαμπανάτζοβιτς), Λόπες, Λιβάγια (90’+ Αλμπάνης), Αραούχο (52’ Βέρντε)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment