PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ο Κέβιν Σπέισι ξεχείλισε την Επίδαυρο !


Πάνω από 27.000 κόσμου βρίσκονται στο αρχαίο θέατρο.

Μέχρι το μεσημέρι στην Επίδαυρο επικρατούσαν αργοί ρυθμοί. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα γινόταν τις τελευταίες ώρες, όπου οι πρώτοι από τους 27.000 θεατές άρχισαν να καταφτάνουν και να «βουλιάζουν» το Αρχαίο Θέατρο.

Ο «Ριχάρδος Γ’» του Σαίξπηρ αποτελεί την πολυαναμενόμενη παραγωγή του φετινού Φεστιβάλ Επιδαύρου, με τον Κέβιν Σπέισι στον πρωταγωνιστικό ρόλο και σε σκηνοθεσία του Σαμ Μέντες.

Το σκηνικό της παράστασης είναι πραγματικά ογκώδες και είναι στημένο και έτοιμο μέσα στην επόμενη ώρα, αυτήν τη ζεστή νύχτα του Ιουλίου, να υποδεχθεί στην ορχήστρα του Αρχαίου Θεάτρου τους συντελεστές της παράστασης.

Η παράσταση «σμίγει» για δεύτερη φορά τον Κέβιν Σπέισι και τον Σαμ Μέντες μετά τη συνεργασία τους στην, πολυβραβευμένη ταινία American Beauty.

Τόσο ο Κέβιν Σπέισι όσο και ο Σαμ Μέντες βρίσκονται στην περιοχή από την Τρίτη, ενώ το τεχνικό team της παραγωγής βρίσκονται στην περιοχή από την περασμένη εβδομάδα.

Την Τετάρτη έγινε η τεχνική πρόβα που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, ενώ χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γενική δοκιμή «κεκλεισμένων των θυρών» για δημοσιογράφους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από το ελληνικό θεατρόφιλο κοινό το παρόν θα δώσουν αρκετοί φίλοι του θεάτρου από το εξωτερικό, αλλά και λαμπεροί αστέρες του Hollywood, και όχι μόνο, όπως ο Τζων Μάλκοβιτς, ο Σερ Πίτερ Χολ, o Έλτον Τζον, o Γουίλιαμ Νταφόε και άλλοι.

Το έργο έχει διάρκεια περίπου 3 ώρες χωρίς διάλειμμα.

Τα σκηνικά είναι του Τομ Πάιπερ, τα κοστούμια της Κάθριν Ζούμπερ, οι φωτισμοί του Πολ Πάιαντ, οι προβολές του Τζον Ντρίσκολ. Ο ήχος του Γκάρεθ Φράι και η μουσική του Μαρκ Μπένετ. Τον Κέβιν Σπέισι πλαισιώνουν μεταξύ άλλων οι ηθοποιοί: Μορίν Άντερμαν, Στέφεν Αι Άντερσον, Τζέρεμι Μπομπ, Νέιθαν Ντάροου, Ζαντς Ντάγκαν, Χέιδν Γκουίν κ.ά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη 60χρονος για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Peristeri News

Μάστιγα η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα

Peristeri News

Ημιμαραθώνιος Αθήνας: Απροσπέλαστο το κέντρο την Κυριακή

Peristeri News

Leave a Comment