PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ δεν θα είναι γυναίκα


Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ δεν θα είναι γυναίκα, δήλωσε η παραγωγός της ταινίας Μπάρμπαρα Μπρόκολι, σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον Μάικλ Τζ. Ουίλσον, στο Variety.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι το «No Time to Die», που θα βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο, είναι η τελευταία φορά με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Βρετανού πράκτορα, τα σενάρια για τον επόμενο «007» δίνουν και παίρνουν.

 

«Μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, όμως είναι άνδρας», τόνισε η Μπρόκολι, προσθέτοντας ότι την ενδιαφέρει η δημιουργία νέων, δυνατών γυναικείων χαρακτήρων και σπεύδοντας να συμπληρώσει: «Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να πάρω έναν ανδρικό χαρακτήρα και να βάλω μια γυναίκα να τον υποδυθεί. Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτό».

Σημειώνεται ότι, εξήντα ολόκληρα χρόνια, από την πρώτη ταινία Τζέιμς Μποντ, το franchise ελέγχεται αποκλειστικά από μία οικογένεια, τους Μπρόκολι, χάρη σε μια μοναδική συμφωνία, που τους επιτρέπει να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλα τα στάδια παραγωγής, από τα σενάρια έως το casting και το διαφημιστικό υλικό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη

Peristeri News

Περιστέρι: Συναυλία αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση από το ΚΚΕ

Peristeri News

Η Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Κομπλιμέντου

Peristeri News

Leave a Comment