PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τον τρόμο που έζησαν με την Καίτη Γαρμπή


Ο Διονύσης Σχοινάς καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ το βράδυ της Παρασκευής, παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δύσκολες στιγμές που βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του στις αρχές του χρόνου.

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, καθώς και ο γιος τους, Δημήτρης, είχαν πέσει θύματα ληστείας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι τον Γενάρη του 2020, όταν τέσσερις κουκουλοφόροι τους απείλησαν με όπλα, τους έδεσαν και τους έκλεψαν. Τότε το ζευγάρι είχε τηρήσει σιγή ιχθύος από το σοκ.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να αναφερθεί στο δυσάρεστο γεγονός κατά την διάρκεια της συνέντευξής του και περιέγραψε καρέ – καρέ τη ληστεία και το εφιαλτικό εκείνο βράδυ που έζησε με την οικογένειά του.

Όπως είπε: “Το σκηνικό αυτό ήταν Χόλιγουντ. Μπορεί να το έχεις ακούσει, αλλά όταν σου συμβαίνει… Ήταν το πιο δύσκολο δωδεκάλεπτο τη ζωή μας, γιατί δώδεκα λεπτά κράτησε. Το “παλτό” το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μέσα στο σπίτι και πριν κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τα τέσσερα άτομα με τα όπλα και της λένε “ανέβασε μας επάνω”. Επάνω ήμασταν ο Δημήτρης και εγώ. Ο Δημήτρης κοιμόταν εγώ, ήμουν ξύπνιος. Ο Δημήτρης ξύπνησε επειδή άκουσε την φασαρία. Όλη η φάση ήταν κουκουρούκου. Μας δέσανε, με χτύπησαν και λίγο για να με φοβερίσουν, τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό. Παράλληλα, όμως, σε όλη αυτή τη φάση μας σεβάστηκαν κιόλας. Θα μπορούσαν να γίνουν πολύ χειρότερα. Η Καίτη τους μίλησε και πάρα πολύ καλά, τους είπε “παιδιά για να το κάνατε αυτό έχετε πολύ μεγάλη ανάγκη”. Είμαστε καλά, δόξα τω Θεό. Θα μπορούσε να γίνει κάποιο κακό, οτιδήποτε. Να μη συμβεί σε κανέναν“.

Μάλιστα, ο Διονύσης Σχοινάς ανέφερε πως όταν τους είδε, τους είπε κατευθείαν πού είναι το χρηματοκιβώτιο για να πάρουν τα χρήματα και να μην τους πειράξουν, ενώ ανέφερε πως μια τέτοια εμπειρία σε δένει ακόμη περισσότερο με την οικογένειά σου και σε κάνει μια γροθιά με τους ανθρώπους σου.

Επίσης, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον εκείνες τις μέρες για να μάθουν τι συνέβη και εξήγησε πως δεν είχαν δεχτεί να μιλήσουν με την Καίτη Γαρμπή, γιατί ήταν σοκαρισμένοι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment