PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο διάλογος Κ. Μητσοτάκη – Αλ. Τσίπρα κατά τη συνάντησή τους στη Βουλή


Μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με την οποία άνοιξε ο κύκλος των επαφών του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για το ζήτημα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή, ξεκίνησε με ένα σχόλιο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διαρρύθμιση στο γραφείο του Πρωθυπουργού. «Βλέπω έκανες αλλαγές» είπε ο κ. Τσίπρας. «Μικρές αλλαγές» απάντησε ο κ. Μητσοτάκης. «Ξεκίνησες τις μεταρρυθμίσεις» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρωθυπουργό να του απαντά: «Μεταρρυθμίσεις επίπλων».

Την ελπίδα πως οι σημερινές συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού θα είναι μία άσκηση συναίνεσης και δεν θα μετατραπεί σε επικοινωνιακό παιχνίδι, εξέφρασε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συναντηθεί με τους πολιτικούς αρχηγούς για τη διευκόλυνση των Ελλήνων του εξωτερικού να ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής τους. Ελπίζουμε ότι η σημερινή πρωτοβουλία για αυτό το μείζον θέμα, που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, θα είναι μία επιτυχής άσκηση συναίνεσης και δεν θα μετατραπεί σε επικοινωνιακό παιχνίδι» δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Αφού ολοκληρωθεί η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά στις 12.15. Θα ακολουθήσουν τα ραντεβού του κ. Μητσοτάκη με τον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στις 16.00, με τον πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο στις 16.45, και τέλος με τον γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη στις 17.30.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη Θεσσαλονίκη το προσυνέδριο της ΝΔ – Παρουσιάστηκε το έμβλημα των 50 ετών

Peristeri News

Με 159 «ναι» πέρασε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νίκη οι Νίκος Αναδιώτης και Άκης Τσελέντης

Peristeri News

Leave a Comment