PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ο δεύτερος κατηγορούμενος αρνήθηκε κάθε σχέση με τη δολοφονία της Άννυ


Ψευδή χαρακτήρισε τα όσα κατέθεσε στην απολογία του ο πατέρας της Άννυ, ο συγκατηγορούμενός του κατά την διάρκεια της απολογίας του ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Άμεση ήταν η απάντηση του πατέρα της μικρής, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του συγκατηγορουμένου του είπε προς το δικαστήριο, ότι λέει ψέματα.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος απόρησε για ποιον λόγο βρίσκεται στο εδώλιο, δεν αρνήθηκε πως έμενε στο σπίτι – κολαστήριο της Μιχάηλ Βόδα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ υποστήριξε πως τις επίμαχες ημέρες που φέρεται να έλαβε χώρα η δολοφονία και ο τεμαχισμός της Άννυ ο κατηγορούμενος του είχε ζητήσει να μη διανυκτερεύει εκεί διότι είχε πάει η μητέρα του.

Όπως είπε στην απολογία του, ο πατέρας της Άννυ του εξομολογήθηκε τι είχε γίνει και στη συνέχεια αποφάσισε να πάει στη Βουλγαρία και να το καταγγείλει στις αρχές.

Πρόεδρος: Για ποιο λόγο φύγατε από το σπίτι;

Κατηγορούμενος: Επειδή την Μεγάλη Πέμπτη πήγα στη δουλειά και δέκα λεπτά πριν τελειώσω με πήρε τηλέφωνο ο κατηγορούμενος και μου είπε ότι η μητέρα του είναι στο σπίτι και πως δεν μπορώ να πάω γιατί δεν θέλει να με δει…

Πρόεδρος: Μεγάλη Τετάρτη που μείνατε σπίτι το παιδί σε τι κατάσταση ήταν; Τις προηγούμενες ημέρες η Άννυ αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, είχε παραπονεθεί για κάτι;

Κατηγορούμενος: Το παιδί ήταν υγιέστατο και μόνο μια φορά μου είχε πει ότι την πονούσε το στομάχι της. Την Μεγάλη Τρίτη μου το είπε. Το είπα στον πατέρα της και μου είπε θα πεινάει να παραγγείλουμε φαγητό. Αγοράσαμε τρία σουβλάκια κοτόπουλο.

Πρόεδρος: Την Τετάρτη το βράδυ τι ώρα έπεσε για ύπνο η Άννυ;

Κατηγορούμενος: Δεν ξέρω γιατί το παιδί κοιμόταν όταν επέστρεψα

Πρόεδρος: Σας ανησύχησε κάτι με την Άννυ, ροχάλιζε, έκανε περίεργο θόρυβο;

Κατηγορούμενος: Όχι

Στην απολογία του υποστήριξε ότι το βράδυ η Άννυ κοιμόταν, ωστόσο δεν είδε αίματα ούτε μύρισε κάτι. Ο κατηγορούμενος μάλιστα τόνισε πως στο σπίτι υπήρχαν δυο κατσαρόλες οι οποίες έλειπαν μετά.

Κατηγορούμενος: Η Άννυ ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ, σκεπασμένη με την κουβέρτα. Δεν έμεινα πάνω από 20 λεπτά στο δωμάτιο.

Πρόεδρος: Ποτέ κοιμηθήκατε;

Κατηγορούμενος: Ήμουν κουρασμένος, έκανα ένα μπάνιο και σύντομα κοιμήθηκα. Γύρω στις 11:30.

Πρόεδρος: Ο πρώτος κατηγορούμενος είχε κοιμηθεί νωρίτερα;

Κατηγορούμενος: Όχι, είχε ένα πιάτο πορσελάνης που έβαζε ναρκωτικά και άκουγα που έσπαγε το ναρκωτικό με ένα μαχαιράκι διότι αυτό ακουγόταν.

Πρόεδρος: Την επόμενη ημέρα τι ώρα ξυπνήσατε;

Κατηγορούμενος: Ξύπνησα στις 10:00 αλλά σηκώθηκα στις 10:20.

Πρόεδρος: Που ήταν το πιάτο που ο πρώτος κατηγορούμενος έβαζε τα ναρκωτικά;

Κατηγορούμενος: Στο τραπεζάκι μπροστά από τον καναπέ

Πρόεδρος: Είχε πρόσβαση και η Άννυ σε αυτό; Θα μπορούσε να το πιάσει;

Κατηγορούμενος : Θα μπορούσε να το πιάσει ναι…

Πρόεδρος: Όταν ξυπνήσατε τι κάνατε;

Κατηγορούμενος: Έκανα μπάνιο και πήγα στη δουλειά

Πρόεδρος: Η Άννυ ήταν εκεί;

Κατηγορούμενος: Δεν την είδα ούτε την άκουσα. Και μάλιστα θύμωσα διότι το δωμάτιο ήταν κλειδωμένο και δεν μπορούσα να βάλω άρωμα.

Προέδρος: Αυτά που λέει ο πατέρας της μικρής ότι σας φώναξε, είδατε το παιδί νεκρό, του είπατε να την τεμαχίσει κλπ είναι ψέματα;

Κατηγορούμενος: Αν ήταν και ένα χιλιοστό από αυτά που λέει αλήθεια θα σας το έλεγα, αν είχα παραμικρή ανάμειξη σαν άνδρας θα σας το έλεγα

Πρόεδρος: Λέει ψέματα δηλαδή;

Κατηγορούμενος: Ναι

Πρόεδρος: Γιατί το κάνει; Τι θέλει να αποκρύψει;

Κατηγορούμενος: Εγώ ενάμιση χρόνο τώρα προσπαθώ να καταλάβω και να διαλευκάνω τα  πράγματα. Είμαι τώρα στη φυλακή και δεν μπορώ να σκέφτομαι όπως εσείς.

Πρόεδρος: Γιατί να πει αυτό το ψέμα;

Κατηγορούμενος: Δεν μπορώ να πω εγώ, υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξειδικευμένοι να πουν.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος είπε ακόμη ότι όταν επέστρεψε στο σπίτι, μπήκε κατευθείαν στην κουζίνα όπου αριστερά από το νεροχύτη είδε το γκαζάκι πάνω στον πάγκο της κουζίνας που είχε μια κατσαρόλα.  Όταν ρώτησε τον πατέρα της Άννυ τι βράζει, εκείνος του απάντησε ότι φτιάχνει για το σκυλάκι κοτόπουλο.

Κατηγορούμενος: Μόλις μπήκα στο σπίτι τον ρώτησα πού είναι η μικρή πριγκίπισσα και μου είπε ότι είναι στην μητέρα του για να την προσέχει.

Πρόεδρος: Μύρισατε κάτι;

Κατηγορούμενος: Όχι

Πρόεδρος: Ξαναπήγατε στο σπίτι;

Κατηγορούμενος: Είχα πάει στα γενέθλια μιας φίλης το Μεγάλο Σάββατο και μου λέει έλα σπίτι και μετά θα βγούμε να πάμε για ποτό. Μείναμε εκεί και παίζαμε PlayStation. Ενάμιση χρόνο τώρα ο κατηγορούμενος δουλεύει όλο τον κόσμο με την μοίρα της κόρης του. Μπορεί να το κάνει και για εκδίκηση.

Πρόεδρος: Τι θέλετε να πείτε;

Κατηγορούμενος : Αν δεν ήμουν εγώ δεν θα ήταν κατηγορούμενος, αν δεν είχα πει εγώ τι μου έχει εξιστορησει τότε δεν θα ήταν εδώ.

Πρόεδρος : Τότε γιατί δεν αναφέρει ότι από κοινού σκοτώσατε την Άννυ;

Κατηγορούμενος: Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει με τι άνθρωπο έχετε να κάνετε αλλά δεν είναι καθόλου χαζός. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και γιατί είμαι εδώ.

Πρόεδρος: Γιατί αφού ήθελε να σας εμπλέξει δεν ανέφερε ότι σκοτώσατε την Άννυ;

Κατηγορούμενος: Πώς να το πει αφού δεν είναι αλήθεια.

Πρόεδρος: Εδώ λέτε πως λέει κι άλλα που δεν είναι αλήθεια.

Του είπε ότι τεμάχισε το παιδί

Ο κατηγορουμενος υποστήριξε πως ο πατέρας της μικρής του εκμυστηρεύτηκε ότι τεμάχισε την Άννυ.

Κατηγορούμενος: Μου είπε ότι εσύ δεν ξέρεις τι έχει συμβεί σε αυτό το σπίτι όσο εσύ απουσιάζεις. Μου είπε ότι είχε μεγάλα προβλήματα, ότι η μάνα του είναι στο ψυχιατρείο, διότι η Άννυ έφυγε από το σπίτι και δεν μπορούμε να την βρούμε. Τον ρώταγα συνέχεια αν μου κάνει πλάκα. Τον ρώταγα αν κάποιος ψάχνει το παιδί. Προσπαθούσε να με πείσει ότι το παιδί έφυγε από το σπίτι της μητέρας του. Μετά από δέκα λεπτά μου είπε ότι το παιδί έφυγε από το διαμέρισμα της Μιχάηλ Βόδα. Όταν μου είπε ότι το παιδί έφυγε από το σπίτι, εγώ πήγα να δω αν τα παπούτσια του παιδιού ήταν εκεί. Άρχισα να τον ρωτάω πώς έγινε αυτό. Μου είπε κατάλαβες ότι σου λέω ψέματα, τότε μου είπε ότι το παιδί δεν υπάρχει πια…

Ήρθε ο Θεός και πήρε το παιδί μου είπε. Ένα πρωί καθώς ξύπνησε το βρήκε παγωμένο και τα χείλια του μελανά και μου είπε ότι το έχει κρύψει και κανείς δεν θα το βρει. Αν εσύ δεν είχες πάει για δουλειά τίποτα δεν θα είχε συμβεί μου είπε, αλλά δεν μου είπε πότε έγινε αυτό…

Πρόεδρος: Είπε τι έγινε το σώμα;

Κατηγορούμενος:  Μου είπε βρήκε το παιδί νεκρό και περίμενε μερικές ώρες να σκεφτεί και μετά το τεμάχισε.

Πρόεδρος: Πότε έγινε τεμαχισμός και καθαρισμός του παιδιού;

Κατηγορούμενος: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ποτέ έγιναν αυτά.

Στην απολογία του, ο κατηγορουμενος υποστήριξε ότι έχει καταγγείλλει τον τεμαχισμό στις βουλγαρικές αρχές.

Την Παρασκευή αναμένεται η πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment