PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου τίμησε τους Περιστεριώτες Έφηβους «Βουλευτές» (video)


Ο Δήμαρχος Α. Παχατουρίδης και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αλ. Σταυρούλιας έδωσαν συγχαρητήρια στους τρεις μαθητές, τους γονείς και εκπαιδευτικούς για το γεγονός ότι έκαναν περήφανη την πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης τίμησε τους τρεις Περιστεριώτες μαθητές Κων/νο Μαυρομάτη (1ο Λύκειο), Νίκο Κωτσιόπουλο (2ο Λύκειο) και Φωτεινή Σπεντζικοπούλου (6ο Λύκειο), εκπροσώπους της πόλης μας στην φετινή σύνοδο «Βουλή των Εφήβων».

Ο κ. Παχατουρίδης σημείωσε ότι η ελπίδα για το μέλλον της πόλης και χώρας μας, πλέον είναι τα χέρια αυτής της γενιάς, καταλογίζοντας σοβαρές ευθύνες στις προηγούμενες γενιές γι’ αυτήν την κατάσταση που έχουν περιέλθει οι πολίτες, με την οικονομική επιδείνωση, την αύξηση της ανεργίας, την κάθετη μείωση των εισοδημάτων στους μικρομεσαίους.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Βουλής των Ελλήνων οι Περιστεριώτες μαθητές ανέλυσαν θέματα που αφορούσαν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την μετανάστευση και μορφωτικά, αποσπώντας μάλιστα θετικές κριτικές.

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανάπτυξης Αλέξης Σταυρούλιας έδωσε συγχαρητήρια στους τρεις μαθητές, τους γονείς και εκπαιδευτικούς για το γεγονός ότι έκαναν περήφανη την πόλη μας.

Τέλος, ακολούθησε από τον κ. Παχατουρίδη παράδοση στους Περιστεριώτες Έφηβους «Βουλευτές» του σήματος του Δήμου Περιστερίου, ως ένδειξη αναγνώρισης για την αξιέπαινη συμμετοχή τους σ’ αυτό το αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment