PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου στο 1ο Plug & Play Συνέδριο Restart mAI City


Στα Τρίκαλα για το 1ο Plug & Play Συνέδριο Restart mAI City βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας του Δήμου Περιστερίου, Γιώργος Τσίνας.

Ο νέος Αντιδήμαρχος Περιστερίου παρακολούθησε από κοντά ένα συνέδριο που είχε ως βασικό στόχο το να έρθουν σε επαφή το σύνολο των νέων Δημοτικών Αρχών της χώρας, με τις υπάρχουσες πολιτικές και με άμεσα εφαρμόσιμες και λειτουργικές τεχνολογικές λύσεις, προκειμένου να αναπτύξουμε πόλεις πιο φιλικές, λειτουργικές, σύγχρονες και ασφαλείς.

Σε μια λιτή ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Τσίνας ανέφερε: “Μαθαίνουμε από τις καλές πρακτικές άλλων πόλεων του εσωτερικού και του εξωτερικού, λαμβάνουμε τεχνογνωσία, ενημερωνόμαστε για νέες τεχνολογίες, καινοτόμες παρεμβάσεις και προετοιμάζουμε την ψηφιακή μετάβαση μας σε έξυπνη πόλη”.

Άλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός δημιουργίας μιας τέτοιας Αντιδημαρχίας από τον Ανδρέα Παχατουρίδη αφού ο Δήμαρχος Περιστερίου έχει στις άμεσες προτεραιότητές του την αναβάθμιση της πόλης τεχνολογικά.

Στο τριήμερο συνέδριο οι σύνεδροι τις 2 πρώτες ημέρες είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν για τις πολιτικές και τις πρωτοβουλίες σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενώ την τρίτη ημέρα, γνώρισαν, ενημερώθηκαν και συζήτησαν για το σύνολο των εφαρμογών και λύσεων που έχουν σχεδιασθεί και υλοποιηθεί στον Δήμο Τρικκαίων (εφαρμογές Smart Trikala, ΜΕΑ, GiSeMi, Activage, κ.λπ.).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment