PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου πληρώνει τη σίτιση του Καλλιτεχνικού Σχολείου!


Την αποκάλυψη έκανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Αλέξιος Σταυρούλιας, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, έπειτα από ερώτημα που έθεσε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Γρηγόρης Τημπλαλέξης.

Τόσο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αναστάσιος Θεοδωράκος, όσο και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αλέξιος Σταυρούλιας, για το συγκεκριμένο θέμα, κατηγόρησαν το Υπουργείο Παιδείας ότι δεν έχει δώσει ούτε ευρώ για τη χρηματοδότηση του Καλλιτεχνικού Σχολείου.

Ο κος Θεοδωράκος, ανέφερε ότι «δεν έχουν δώσει ούτε σεντ για τις λειτουργικές ανάγκες του σχολείου. Το πάτωμα το τοποθέτησε ο Δήμος με δικούς τους πόρους. Δύο μέρες πριν την έναρξη της χρονιάς, δεν είχαν στείλει ούτε θρανία και καρέκλες για τους μαθητές».

Ο Αλέξης Σταυρούλιας επισήμανε από την πλευρά του ότι «αναμορφώσαμε στον προϋπολογισμό το κόστος της σίτισης του Καλλιτεχνικού Σχολείου για να γίνει ο διαγωνισμός, πόσο της τάξης των 170 χιλιάδων ευρώ, παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε λάβει χρήματα από το Υπουργείο Παιδείας, με ελπίδα κάποτε να τα πάρουμε».

Παράλληλα, ο κος. Σταυρούλιας κατήγγειλε ότι το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει χρηματοδοτήσει ακόμα τις δαπάνες του Δήμου Περιστερίου για τη φιλοξενία των προσφυγόπουλων στα σχολεία της πόλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment