PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου παρουσίασε το νέο υπερσύγχρονο στόλο οχημάτων του (video)


Τα νέα υπερσύγχρονα οχήματα του Δήμου μας παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου και Οικονομικών Αλέξιος Σταυρούλιας.

Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση του τρίτου σταδίου  της ανανέωσης  του στόλου  στο Δήμο με 50 περίπου οχήματα.

Όπως τόνισε ο κ. Παχατουρίδης, το Περιστέρι πλέον έχει έναν από τους πιο σύγχρονους μηχανοκίνητους  εξοπλισμούς στην Ελλάδα, αν όχι τον καλύτερο.

Μάλιστα με γνώμονα το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Δήμου για το περιβάλλον, έγιναν επενδύσεις σε ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα γεγονός που αποτελεί πρωτοπορία για την Ελληνική πραγματικότητα.

Τα νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα αποτελούν τα πλέον σύγχρονα μηδενικών ρύπων οχήματα, τα οποία συμβάλλουν όχι μόνο για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αλλά και για την ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Τις λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές για τα νέα οχήματα ανέλυσε διεξοδικά η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, ενώ για τα οικονομικά στοιχεία για την απόκτηση του νέου μηχανολογικού εξοπλισμού ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αλέξης Σταυρούλιας, ανέφερε ότι προέρχονται από την καλή διαχείριση των ανταποδοτικών τελών.

Ο Δήμος Περιστερίου είναι πρωτοπόρος Δήμος και ανοίγει τους δρόμους σε νέες τεχνολογίες πιο φιλικές για το περιβάλλον.

Σήμερα έχει έναν από τους πιο σύγχρονους μηχανοκίνητους εξοπλισμούς, στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης του στόλου από οχήματα στην πρώτη γραμμή τεχνολογίας, επιλέγοντας τις καλύτερες δυνατές και πρωτοπόρες λύσεις, σύμφωνα με την εφαρμοσμένη τεχνολογία, η οποία έχει γίνει πράξη σε αρκετές προηγμένες πόλης της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment