PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου καλεί σε συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις του


Στο πλαίσιο της επιτυχημένης συνεργασίας του Δήμου Περιστερίου με τους παιδικούς σταθμούς, σχολεία, συλλόγους και φορείς της πόλης μας.

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης συνεργασίας του Δήμου Περιστερίου με τους παιδικούς σταθμούς, σχολεία, συλλόγους και φορείς της πόλης μας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου τους καλεί να συμμετέχουν ενεργά στις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων.

Λόγω της οικονομικής κρίσης, φέτος ο Δήμος Περιστερίου προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το χαμόγελο των μικρών και μεγάλων, διατηρώντας, ωστόσο, χαμηλό το οικονομικό κόστος και χωρίς να προκαλεί τους συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, η «Παραμυθένια Πολιτεία» στην 1η Παιδική Χαρά (Π. Τσαλδάρη) θα ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2012, όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να διασκεδάσουν δωρεάν με το πολύχρωμο καρουσέλ και τα εργαστήρια δημιουργικής φαντασίας.

Στον εξωτερικό χώρο της 1ης Παιδικής Χαράς θα έχουν αφετηρία εορταστικά τρενάκια, που θα μεταφέρουν και φέτος τα παιδιά και τους γονείς σε μια μαγική βόλτα στη στολισμένη πόλη.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις εκτός από την 1η Παιδική Χαρά και στα θέατρα του Δήμου. Στους κεντρικούς δρόμους της αγοράς και στις γειτονιές της πόλης θα παρουσιαστούν εορταστικά δρώμενα.

Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως 5 Δεκεμβρίου 2011 στα γραφεία της ΔΕΠΑΔΠ (οδός Παπαρηγοπούλου 94, πρώην Ολυμπιακές εγκαταστάσεις πυγμαχίας), Ε-mail:depadp@yahoo.gr, Fax: 2105779915. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε στο τηλ.: 2105779914, 2105779049.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment