PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ο Δήμος Αιγάλεω έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα


Ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς, στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε την σημασία που δίνει στην συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες

Σε μια σεμνή τελετή την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Δημήτρης Τρέπας», ο Δήμος Αιγάλεω έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Στην κατάμεστη, από εργαζόμενους αίθουσα, ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς, στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε την σημασία που δίνει η νέα Διοίκηση στην συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους με σκοπό την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Υπογράμμισε την υποχρέωση όλων στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους Πολίτες του Αιγάλεω, καλώντας σε συστράτευση όλους τους εργαζόμενους για αυτόν τον σκοπό.

Κατεύθυνση της νέας Διοίκησης, όπως είπε ο κ. Δήμαρχος είναι η αξιοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού, ενώ σημείωσε ότι προτεραιότητα της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση κάθε δυνατότητας τόσο για την διατήρηση των θέσεων εργασίας, όσο και η εξσφάλιση νέων θέσεων , σύμφωνα με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες μέσω του ΑΣΕΠ.

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης. Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος των εργαζομένων.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Χρήστος Καρδαράς θα δέχεται το κοινό κάθε Τετάρτη από τις 10.00 π.μ. Τηλ. Επικοινωνίας 2105315667-8.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment