PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμαρχος Α. Παχατουρίδης κοντά στα πρωτάκια (video)


Βρέθηκε στην τελετή του αγιασμού στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου από τον Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο

Κοντά στους μαθητές των σχολείων της πόλης βρέθηκε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης κατά την τελετή του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σε μήνυμά του, ο Δήμαρχος ευχήθηκε σ’ όλους, μια δημιουργική σχολική χρονιά με ενότητα, επισημαίνοντας ότι, σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες για τη χώρα μας, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του θα είναι πάντοτε κοντά τους, για να στηρίξουν τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στο εκπαιδευτικό τους έργο.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στον αγιασμό του 22ου Δημοτικού Σχολείου, ο κ. Παχατουρίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το σχολείο διαθέτει από φέτος μια νέα μεγάλη αίθουσα δραστηριοτήτων για τους μαθητές, επίσης, διαμορφώθηκε ο αύλειος χώρος και στην ταράτσα του σχολείου κατασκευάσθηκε ο πρώτος «πράσινος κήπος» στο Περιστέρι.

Τον Δήμαρχο ευχαρίστησε η Διευθύντρια του 22ου Δημοτικού Σχολείου Αγγελική Μπίλια για την τιμητική του παρουσία στο σχολείο, κάτι που δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την νεολαία της πόλης.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσόστομος, ενώ το «παρών» έδωσε ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μιχαλόπουλος, οι Σχολικοί Σύμβουλοι Σ. Σαμπάνη και Μ. Παρασκευόπουλος, ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Στάμος Αδάμ, εκπρόσωποι φορέων εκπαίδευσης, γονείς κ.α.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment