PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης τίμησε την Περιστεριώτισσα αθλήτρια των Special Olympics


Κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο στους δοκιμαστικούς αγώνες κολύμβησης, ενόψει των Παγκοσμίων Αγώνων στην Ελλάδα το 2011

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης τίμησε την 15χρονη αθλήτρια των Special Olympics Βικτωρία Καλλιοντζή, η οποία κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο στους δοκιμαστικούς αγώνες κολύμβησης, ενόψει των Παγκοσμίων Αγώνων στην Ελλάδα το 2011.

Ο κ. Παχατουρίδης στις 22 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχιακού γραφείου υποδέχθηκε την 15χρονη Περιστεριώτισσα αθλήτρια μαζί με τους γονείς και τον παππού της, δίνοντας συγχαρητήρια για τις αξιοθαύμαστες επιδόσεις της, αλλά και το γεγονός ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

«Στόχος μας είναι μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, μια κοινωνία που δεν θα ορίζεται από αυτούς που αποκλείονται, αλλά από αυτούς που εντάσσονται», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Περιστερίου και πρόσθεσε: «Η πόλη μας είναι ανοικτή σε τέτοιου είδους αξιόλογες προσπάθειες, όπως των Special Olympics και κάθε χρόνο διοργανώνονται αγώνες με εξαιρετική επιτυχία».

Για τις χρυσές νίκες της, ο κ. Παχατουρίδης τόνισε ότι είναι το αποτέλεσμα της ισχυρής θέλησης και επίπονης προσπάθειας της 15χρονης αθλήτριας, αλλά και της Περιστεριώτικης οικογένειας, της μητέρας, του πατέρα και του παππού, οι οποίοι καθημερινά την στηρίζουν στην πορεία της εξέλιξης και της προόδου της, στις σπουδές της και τον αθλητισμό.

Σε μια συγκινητική τελετή, ο Δήμαρχος παρέδωσε το έμβλημα της πόλης του Περιστερίου στη Βικτωρία Καλλιοντζή, ως ένδειξη αναγνώρισης των μεγάλων επιτυχιών στους αγώνες των Special Olympics, στους μοναδικούς αγώνες στον κόσμο, όπου όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές είναι Νικητές.

Η μικρή αθλήτρια και οι γονείς της, ευχαρίστησαν τον κ. Παχατουρίδη για τη μεγάλη τιμή, σημειώνοντας ότι ξεκίνησε τον αθλητισμό πριν 8 χρόνια από το δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου.

Οι επόμενοι αθλητικοί στόχοι της Περιστεριώτισσας χρυσής Πρωταθλήτριας είναι να συμμετάσχει σε αγώνες στο εξωτερικό, αλλά και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Παγκόσμιους Αγώνες του 2011 στην Ελλάδα. Στο πλευρό της 15χρονης αθλήτριας, εκτός από την οικογένειά της, θα είναι και ο Δήμος Περιστερίου που θα στηρίζει όλες τις αξιέπαινες προσπάθειές της στον αθλητισμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment