PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Ο Γ. Πατούλης στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών


Επίσκεψη στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών πραγματοποίησε την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, τρεις ημέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Υποδεχόμενος τον υποψήφιο Περιφερειάρχη ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στην ωφέλιμη συνεργασία που είχαν στη διάρκεια της θητείας του κ. Πατούλη στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), τονίζοντας πως, εφόσον εκλεγεί, το ΕΕΑ προσβλέπει σε συνέργειες με στόχο τα μέγιστα δυνατά οφέλη για επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Ο κ. Χατζηθεοδοσίου στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι ο κ. Πατούλης γνωρίζει, λόγω της ενασχόλησης της οικογένειάς του με το επιχειρείν, τα προβλήματα της αγοράς και τα υπέρμετρα βάρη που καλούνται να σηκώσουν οι επιχειρηματίες – επαγγελματίες.

Στην τοποθέτησή του, στην κατάμεστη αίθουσα του ΕΕΑ, ενώπιον μελών της Διοικητικής Επιτροπής (Α΄Αντιπρόεδρος Ν. Γρέντζελος, Γενικός Γραμματέας Δ. Γαβαλάκης) και του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Δ. Βαρδακώστας, Π. Γιαννόπουλος, Κ. Δρόσος, Ν. Παναγιωτάκης, Στ. Σαξιώνης, Δ. Τσαβλής), μελών του Επιμελητηρίου -στην πλειονότητά τους επαγγελματίες εκπαιδευτές οδηγών, αλλά και εκπροσώπων σωματείων, ο κ. Πατούλης έστειλε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας, τασσόμενος υπέρ της στήριξης των επιχειρηματιών με στόχο την ανάπτυξη στην Περιφέρεια και συνολικά τη χώρα.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του συνδυασμού του «Νέα Αρχή για την Αττική», υπογράμμισε ότι έχει σχεδιαστεί με βάση τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και τη γνώση του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου γίγνεσθαι, με προτεραιότητα την ανάπτυξη και την καταπολέμηση των παθογενειών του χθες, όπως είπε.

«Θεωρώ ότι η Περιφέρεια μπορεί να αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους αναπτυξιακούς μοχλούς για την Αττική, σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Με όλες μας τις δυνάμεις, όχι μόνο με πόρους της Περιφέρειας, αλλά κυρίως με συνέργειες, ως ένα σοβαρό μέτωπο -αυτοδιοίκηση α’ βαθμού, Περιφέρεια, Επιμελητήρια- θα είμαστε ο κεντρικός πυλώνας αναζήτησης σημαντικών πόρων από την Ευρώπη».

Στην τοποθέτησή του ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ και Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής κ. Νίκος Γρέντζελος αναφέρθηκε στο μείζον, για τον κλάδο, ζήτημα των εξετάσεων υποψήφιων οδηγών, «που τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρεί επαγγελματίες και πολίτες», ενώ μίλησε ακόμη για δυσλειτουργίες των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας, που προκαλούν καθυστερήσεις.

Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο κ. Σταύρος Σαξιώνης, μέλος του Δ.Σ. του ΕΕΑ, με μακρά θητεία στους σημαντικότερους φορείς εκπροσώπησης του κλάδου. Τόνισε ότι η συνεργασία Περιφέρειας και εκπροσώπων του κλάδου μπορεί να φέρει τάξη στο «χάος των Υπηρεσιών».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε στο πλευρό των επαγγελματιών του κλάδου, υπογραμμίζοντας ότι προφανώς και πρέπει να περιφρουρηθεί η νομιμότητα, αλλά όχι η απαξίωσή τους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment