PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ο Γ.Καρατζαφέρης ζητά άμεσα εκλογές


Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε μόνοι μας σαν έθνος, πρέπει η Κυβέρνηση να αποφασίσει το συντομότερο δυνατό να πάει σε αναδιάρθρωση του χρέους και να προκηρύξει άμεσα εκλογές.

“Δεν μπορούμε να επιβιώσουμε μόνοι μας σαν έθνος, πρέπει η Κυβέρνηση να αποφασίσει το συντομότερο δυνατό να πάει σε αναδιάρθρωση του χρέους και να προκηρύξει άμεσα εκλογές”.

Τα παραπάνω τόνισε σήμερα από την Λάρισα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος.

Ο κ. Καρατζαφέρης, στην διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, υποστήριξε ότι η χώρα βυθίζεται καθημερινά ενώ το κάθε κόμμα ακολουθεί την δική του πορεία του.

Αν και παραδέχθηκε ότι με τις αποφάσεις της Συνόδου της 25ης Μαρτίου, η χώρα πήρε μία μικρή ανάσα, ωστόσο, θεώρησε ως αναπόφευκτη την αναδιάρθρωση του χρέους, γιατί, όπως είπε, η Ελλάδα, δεν μπορεί να εξοφλήσει χρέος 300 δις ευρώ. Θα πρέπει, πρότεινε, να πούμε στους ξένους ότι για τα επόμενα 30 χρόνια θα τους δίνουμε 10 δις το χρόνο.

Ενώ όσον αφορά στην θέση του για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και τις επιπτώσεις που θα έχει μία εκλογική διαδικασία και στην οικονομία είπε χαρακτηριστικά: “το μη χείρον βέλτιστον”.

Εξάλλου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόμενος στα εθνικά θέματα, υποστήριξε ότι η Τουρκία κάνει ότι θέλει στο Αιγαίο και ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι αμήχανος και φοβισμένος και παρατήρησε ότι η Τουρκία είναι η 15η οικονομική δύναμη στον κόσμο και η Ελλάδα η 15η από το τέλος.

Ενώ αναφερόμενος στο θέμα της Λιβύης, επανέλαβε ότι δεν θα πρέπει να χυθεί αραβικό αίμα από ελληνικά όπλα.

Με αφορμή και την επίσκεψη του υπουργού Γεωργικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδη στην Λάρισα, ο κ. Καρατζαφέρης, τόνισε ότι σημαντική παράμετρος για να βγει η χώρα από την κρίση είναι και η ανάπτυξη της γεωργίας με την δημιουργία παράλληλα και ανάλογων υποδομών.

Επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και κατά της Νέας Δημοκρατίας. Οταν εκλήθη να σχολιάσει τα περί “πολυκατοικίας” επεσήμανε ότι η ΝΔ χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά και την παρομοίασε σαν ένα “κακό γείτονα” σε πολυκατοικία που με την συμπεριφορά του ρυπαίνει. Οπότε, αναρωτήθηκε, τι είδους συνύπαρξη να υπάρξει.

Συμπλήρωσε πάντως, ότι θα συζητούσε με την ΝΔ αν υπήρχαν συγκεκριμένες αρχές διαλόγου αλλά, υποστήριξε, ότι στην ΝΔ υπάρχει ένας αρχηγός “τύποις”. Και συνέχισε: “υπάρχουν οι πραιτοριανοί, οι Καραμανλικοί, υπάρχουν τόσο παράκεντρα με τα οποία δεν μπορείς να συνεννοηθείς. Αν λέω, αν υπάρξει ένας πραγματικά ισχυρός αρχηγός τότε ενδεχομένως να υπάρξει και η δυνατότητα κοινού μετώπου εναντίον του ΠΑΣΟΚ”.

Ως εκ τούτου, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι όπως το έπραξε παλιά όταν ήταν δημοσιογράφος έτσι και τώρα με το ΛΑΟΣ έχουν αποφασίσει να ρίξουν την Κυβέρνηση.

Το βράδυ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα παραστεί σε εκδήλωση της νεολαίας του κόμματος για την ΕΟΚΑ ενώ το απόγευμα θα εγκαινιάσει στο Αργυροπούλι Λάρισας, νέες εγκαταστάσεις ομάδας παραγωγών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment