PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο ΓΣΠ τιμά την ιστορία του!


Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι αύριο, Σάββατο, στον αγώνα κόντρα στον Παπάγου θα προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες για να τιμήσει την ιστορία του εξέδωσε ο ΓΣ Περιστερίου, βραβεύοντας παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας από το 1971.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου συμπλήρωσε φέτος 46 χρόνια λαμπρής ιστορίας, έχοντας κερδίσει πανάξια μια θέση στο πάνθεον του ελληνικού μπάσκετ.

Φέτος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2, όπου αήττητος οδηγεί την κούρσα της ανόδου, προκειμένου να επιστρέψει εκεί που όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι τον έχουν συνηθίσει.

Ωστόσο, δεν ξεχνά το παρελθόν του, καθώς χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε το παρόν, αλλά και το – πολλά υποσχόμενα – μέλλον.

Σ’ αυτό το πλαίσιο ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σειρά από ενέργειες, με τις οποίες θα ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ του, αρχής γενομένης από τον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (9/12, 17.00), με τον Παπάγου στο «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου θα βραβευθούν οι παίκτες, που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας μας, από το ξεκίνημα της το 1971 και μέσα στην επόμενη δεκαετία, βάζοντας τις βάσεις για να χτιστεί στο σπουδαίο οικοδόμημα του ΓΣΠ.

Παρόντες στην τελετή θα είναι φυσικά τα ιδρυτικά στελέχη που συνετέλεσαν στην «γέννηση» του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου και θα είναι αυτοί που θα πραγματοποιήσουν την βράβευση.

Κανείς μας δεν πρέπει να λείψει από αυτή την ιδιαίτερη μέρα, γι αυτό τον λόγο το «κλειστό» της Πόλης μας θα πρέπει να γεμίσει για μια ακόμη φορά!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment