PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο ΓΣΠ αφεντικό στην Α2!


Απόλυτο αφεντικό και ΠΡΩΤΟΣ… μάγκας ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου επιβλήθηκε με το εμφατικό 59-72 και του Ηρακλή, κάνοντας το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α2.

Η ομάδα μας, υποστηριζόμενη από τον υπέροχο κόσμο της, που έδωσε βροντερό παρών στο κατάμεστο «Ιβανώφειο», ήταν από το ξεκίνημα αυτή που επέβαλλε τον ρυθμό της και με μπροστάρη τον ΚιΚι Κλαρκ (26π., 7/13τριπ.) και κολώνα τον Γάιο Σκορδίλη (10π., 13ριμπ.) έφτασε στην 12η φετινή της νίκη.

Έτσι, όχι μόνο διατηρήθηκε αήττητη στην κορυφή, αλλά ξέφυγε και με 3 βαθμούς από τους διώκτες της επιβεβαιώνοντας με τον πιο πειστικό τρόπο ότι είναι το ΜΕΓΑΛΟ  φαβορί για την άνοδο στην Α1.

Αξίζει να τονιστεί οτι ο αγώνας, παρά την μεγάλη του σημασία και για τους δυο αντίπαλους, διεξήχθη σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν οι φίλοι και των δυο ομάδων που γέμισαν το Ιβανώφειο!

Η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου  Περιστερίου ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία τον Ηρακλή και τους φιλάθλους του και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στον αγώνα του β΄γύρου. Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα: 11-20, 25-36, 40-53, 59-72

Ηρακλής (Αλεξανδρής): Αγγελακόπουλος 2, Αθανανασούλας 10, Τότσιος, Παπαδιονυσίου, Χαριτόπουλος 15(1), Γκαγκαλούδης 4, Κακαρούδης 5, Γεωργάκης 8, Μπούμπαλο 2, Καλαϊτζίδης 10(1), Γιαννακίδης 3(1).

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Κλαρκ 26(7/13τριπ., 5ασ.), Παππάς, Μιλόσεβιτς, Μαγκουνής 5(1), Πολυτάρχου 12(4/8τριπ., 5ριμπ.), Αγγέλου, Μάντζαρης 5(1), Σκορδίλης 10(13ριμπ., 3ασ., 2μπλοκ), Σιγκούνας 6, Σίμτσακ , Δημητριάδης 2, Κωνσταντακόπουλος 6

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment