PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Γούτας έσωσε την παρτίδα για τον Ατρόμητο


Ο Γούτας έσωσε την παρτίδα για τον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο «εφτάψυχος» Ατρόμητος, κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΟΦΗ και ενώ αγωνιζόταν με 10 παίκτες να ισοφαρίσει σε 2-2 και να αποδράσει από το «Θ. Βαρδινογιάννης» με τον βαθμό της ισοπαλίας, για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Μανούσο, αλλά ο ΟΦΗ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαρδινέρο (49΄, 56΄) πέτυχε την ανατροπή και έδειχνε να κρατά την τύχη στα χέρια του. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του αγώνα, αμέσως μετά την αποβολή του Μουνίθ (κλώτσησε τον Νέιρα), οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν με τον Γούτα (90+3΄).

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο 40λεπτο και τις δύο ομάδες να έχουν σχεδόν ίδιο σχηματισμό, ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα μετά από εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Παρά την πίεση των γηπεδούχων, προκειμένου να πάρουν πλεονέκτημα στο δρόμο προς τα αποδυτήρια, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που χαμογέλασε, με τον Μανούσο από κοντά να ανοίγει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων το σκορ για τους Περιστεριώτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, ωστόσο έπειτα από εξέταση της φάσης, θεωρήθηκε αλλαγή φάσης και κακό παίξιμο του κεντρικού αμυντικού του ΟΦΗ και το γκολ μέτρησε.

Στο επόμενο λεπτό οι Κρήτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Γιαννιώτης με σπουδαία επέμβαση είπε «όχι» στο δυνατό σουτ του Ναμπί από το σημείο του πέναλτι.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε δυναμικά, πίεσε, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και η ανατροπή δεν άργησε να έρθει. Στο 49΄ και μετά από κάθετη πάσα του Νέιρα, ο Σαρδινέρο πήρε την ασίστ και με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1. Ο ίδιος μάλιστα, επτά λεπτά αργότερα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, όταν μετά από πάσα του Γιαννούλη πλάσαρε τον Γιαννιώτη για το 2-1.

Ο Ατρόμητος είχε πρόβλημα στη δημιουργία και τον Μανούσο να αποτελεί μοναδική απειλή της εστίας του Βάτερμαν, αλλά και να κοντεύει να γίνει μοιραίος, το σκηνικό του αγώνα έδειχνε να μην αλλάζει.

Ωστόσο, αμέσως μετά την αποβολή του Μουνίθ με κόκκινη, ο Κάναντι τα έπαιξε όλα για όλα, έδωσε εντολή στον Γούτα να παίξει επιθετικός στις καθυστερήσεις, έτσι ο Γούτας έπιασε την κεφαλιά από σέντρα του Μανούσου, γράφοντας το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Βούρος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Στάικος (79΄ Μίγγος), Νέιρα, Ναμπί (87΄ Στάρτζεον), Σαρδινέρο (78΄ Γκαργκαλατζίδης).

Ατρόμητος (Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Στρούγγης (46΄ Ρισβάνης), Γούτας, Τομάσεβιτς (42΄ Νάτσος), Κιβρακίδης, Χαρίσης (65΄ Μουνίθ), Σάλομον, Ραμπέγιο (79΄ Ενσικουλού), Γιακουμάκης (46΄ Ούμπιδες), Μανούσος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment