PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Γουέιν Τόμας στο «PeristeriNews.gr» (video)


Μίλησε στον απεσταλμένο του Peristeri News στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός του Ατρόμητου μίλησε στον απεσταλμένο του «PeristeriNews.gr» στο Πράβετς της Βουλγαρίας όπου πραγματοποιεί την προετοιμασία της η ομάδα.

Μας μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις και για την νέα εμπειρία που θα έχει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη :

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την προετοιμασία και την ομάδα;

«Πάρα πολύ καλές. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει εδώ πέρα. Οι συμπαίκτες, ο προπονητής και όλο το επιτελείο με έχουν κάνει να νιώσω πολύ καλοδεχούμενος και προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Μέχρι στιγμής τα πάμε πολύ καλά στην προετοιμασία. Δείχνουμε βελτιωμένοι σε κάθε παιχνίδι και ανυπομονούμε για το ξεκίνημα της σεζόν»

Σε ποιους τομείς το παιχνίδι είναι διαφορετικό εδώ απ’ ότι στην Αγγλία;

«Δε νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση γιατί είναι εντελώς διαφορετικά πρωταθλήματα. Στην Ελλάδα οι παίκτες είναι πιο ήσυχοι μέσα στο γήπεδο, στην Αγγλία υπάρχει πολύ περισσότερη επικοινωνία την ώρα του αγώνα. Στη χώρα σας το παιχνίδι βασίζεται περισσότερο στην τακτική και ίσως στην τεχνική και όχι τόσο στη σωματική επαφή, όπως συμβαίνει στην Αγγλία. Αυτό πρέπει να το συνηθίσει κάποιος που προέρχεται από ξένο πρωτάθλημα, γι’ αυτό και ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο μου μιλούν συνέχεια και μου έχουν δείξει διάφορα βίντεο. Μου μιλάνε και τα παιδιά στην ομάδα, κυρίως οι παίκτες που αγωνιζόμαστε μαζί στην άμυνα, ο Σωκράτης και ο Ζουέλα και μου μαθαίνουν τον τρόπο του ελληνικού παιχνιδιού. Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής».

Νιώθετε κουρασμένοι από τις προπονήσεις στο Καρπενήσι και τη Βουλγαρία;

«Αν δε νιώσεις κουρασμένος σημαίνει ότι δεν κάνεις και καλή προετοιμασία. Έχουμε έρθει εδώ για να επενδύσουμε, ώστε η καλή δουλειά να βγει και στη διάρκεια της σεζόν. Είναι σημαντικό, βέβαια και να δουλεύομε σκληρά, αλλά κάποιες στιγμές να ξεκουραζόμαστε κιόλας, να κάνουμε διαλείμματα. Όντως είμαι κουρασμένος, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά, αλλά αυτό είναι θετικό μήνυμα ενόψει του πρωταθλήματος».

Το βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού σου;

«Το παιχνίδι μου βασίζεται αρκετά στη σωματική επαφή, στη δύναμη. Επίσης, μου αρέσει να μιλάω στο γήπεδο, όσο μπορώ να βοηθάω στην καλύτερη λειτουργία της άμυνας. Όπως είπα και πριν, αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπεις τόσο πολύ στην Ελλάδα. Στην Αγγλία αυτό είναι συνηθισμένο, σχεδόν όλοι οι παίκτες μιλάνε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Στην Τσάμπιονσιπ κυλάει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και είναι απαραίτητο να είσαι και σωματικά έτοιμος να ανταποκριθείς, αλλά και να έχεις καλή επικοινωνία με τους υπόλοιπους. Βέβαια, καταλαβαίνω ότι στην Ελλάδα πολλές φορές, οπότε κι εγώ προσπαθώ να προσαρμοστώ στα καινούρια δεδομένα».

δεν επιτρέπεται το δυνατό παιχνίδι

Τι δεν περίμενες να δεις ερχόμενος στην Ελλάδα;

«Για να είμαι ειλικρινής στην Αγγλία ο κόσμος δεν μαθαίνει πολλά για τις ελληνικές ομάδες, πέρα ίσως από τις γνωστές. Ακόμα και κάποια παιχνίδια του Europa League στη Βρετανία, τα βλέπεις σε κανάλια που δεν τα παρακολουθεί πολύς κόσμος. Ερχόμενος εδώ δεν ήξερα τι να περιμένω. Μου έκανε, όντως, εντύπωση ότι ο σύλλογος διοικείται και δουλεύει πολύ επαγγελματικά, ότι η προπόνηση είναι υψηλού επιπέδου και οτιδήποτε χρειαζόμαστε μας προσφέρεται. Βλέπετε και εσείς ότι έχει έρθει εδώ ο πρόεδρος, είναι μαζί μας καθημερινά στο προπονητικό κέντρο και παρακολουθεί την πρόοδο της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που δεν συναντάς ποτέ στην Αγγλία. Αυτό δείχνει ότι συμμετέχει ενεργά στο κλαμπ. Γενικότερα υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment