PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Γιώργος Δώνης είπε αυτά που όλοι σκέφτονται… επιτέλους!


Ο προπονητής του Ατρομήτου χαρακτήρισε αλήτες όσους δημιούργησαν όλα αυτά τα επεισόδια, ενώ αναφερόμενος στο όλο σκηνικό έκανε λόγο για παρωδία, αθλιότητα, αλλά και μπουρδέλο. Είπε πως το πρώτο γκολ της ΑΕΚ ήταν κάλπικο και πως όλο το έργο ήταν σκηνοθετημένο.

Ο Γιώργος Δώνης στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου είπε αναλυτικά τα παρακάτω:

“Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση όταν θα έρθω σε αυτή τη συνέντευξη να μην ξέρω από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Όλο αυτό που ζήσαμε σήμερα είναι μία παρωδία για την ελληνική κοινωνία. Είναι μία αθλιότητα που δυστυχώς στη χώρα μας δεν μπορεί να μπει ένα τέλος. Αφήνουμε αυτούς τους αλήτες, να κάνουν ότι θέλουν. Οι αστυνομικοί να κοιτάνε και μου λένε «τι να κάνουμε», ενώ οι σεκιούριτι έπιναν καφέ.

Ένα μπουρδέλο είμαστε. Δεν έχει σημασία αν πήρε η ΑΕΚ το Κύπελλο. Συγχαρητήρια. Ένα μπουρδέλο ελληνικό κράτος και ένα μπουρδέλο ποδόσφαιρο. Τρέχουν οι παίκτες γιατί σημαδεύονται με πιστόλια. Εμείς είμαστε και ήμασταν μικρή ομάδα. Όταν ο αντίπαλος προηγείται με ένα κάλπικο γκολ, αλλάζει η ροή του αγώνα. Και όποιος δεν ξέρει εδώ μέσα τι σημαίνει αυτό το γκολ, τι να πω. Ρισκάραμε μετά. Αφήσαμε χώρους όσο περνούσε η ώρα. Το έργο όλο ήταν σκηνοθετημένο. Ο τίτλος χαρίστηκε”.

Αληθεύει ότι το καλοκαίρι είχατε πρόταση από την Μπρίστολ Ρόβερς;

“Αυτή είναι ερώτηση; Πνεύμα μου πουλάς; Όλοι θέλουμε μία καλύτερη κοινωνία. Γιατί δεν κοιτάς γύρω; Το πρόβλημά σου είναι αν θα φύγω εγώ από την Ελλάδα; Άντε με τον κάθε καραγκιόζη. Απ’ όλους ήταν σκηνοθετημένο. Στον κ. Κάκο είπα να μην ξεκινάει το ματς. Δεν μπορείτε να σχολιάζετε θετικά για το μπουκάλι που έπεσε στη Γερμανία και τώρα να μη λέτε τίποτα. Και τώρα ακούω γιατί δεν πήγα στην Μπρίστολ Ρόβερς. Έχει λεφτά η οικογένειά μου. Δεν μπορείς να δίνεις δικαίωμα”.

Θεωρείται ότι έγινε εσκεμμένα το ανθρώπινο λάθος;

“Δεν έχω αποδείξεις. Δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτά τα πράγματα για να πει κάποιος πρέπει να έχει αποδείξεις. Δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα αυτό το λάθος; Άλλαξε. Δυστυχώς”.

Αυτό που λέτε είναι σωστό. Αλλά άλλο να λέτε κάλπικο.

“Σκεφτείτε να είχε βάλει ο Ατρόμητος γκολ οφ σάιντ. Αλλάζει η ροή του αγώνα. Δεν είπα ότι είναι στημένο. Είπα ότι είναι κάλπικο”.

Ποιος σας είπε ότι δεν σχολιάζει ο τύπος αυτά που έγιναν;

“Δεν ξέρω τι έχετε σχολιάσει. Αλλά εντάξει, όταν ακούω «αφού δεν σου αρέσει εδώ πήγαινε στην Αγγλία». Δεν είναι ειρωνεία; Κάτι πρέπει να κάνουμε. Να πάρουμε κάποιες αποφάσεις”.

Νιώθετε ένα κομμάτι της παρωδίας εσείς ο ίδιος; Γιατί πριν λίγα χρόνια επικροτούσατε τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά και του Παναθηναϊκού όπου ήσασταν μέλος;

“Δεν μου φταίνε οι οπαδοί της ΑΕΚ. Δεν προσωποποιώ. Και στην αρχή πλακωνόντουσαν του Ατρομήτου και αυτοί της ΑΕΚ. Έχω πρόβλημα με αυτά που γίνονται. Όλοι έχουμε οικογένειες. Εσείς φεύγετε ικανοποιημένοι σήμερα; Κάποιος θα έχανε. Όταν νιώθεις ότι σου κλέβουν κάτι… Μπορεί πάλι να μας είχε κερδίσει η ΑΕΚ. Δεν λέω ότι αν δεν μετρούσε το γκολ δεν θα κέρδιζε η ΑΕΚ. Αλλά επηρέασε τον αγώνα”.

Στο ημίχρονο όταν είδατε τους οπαδούς της ΑΕΚ να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο είδατε έναν φόβο στα μάτια των παικτών σας;

“Ήταν έξω φρενών από τους βοηθούς. Προσπαθούσαμε να τους ηρεμήσουμε. Δεν ήθελαν οι ποδοσφαιριστές, επειδή είχαν φάει πολύ ξύλο, να πάνε στην απονομή. Επικράτησε αυτό που είχε επικρατήσει. Υπήρχαν άνθρωποι που χειροκρότησαν και άλλοι που έβριζαν. Αν είχα τη δύναμη σε μία μέρα θα άλλαζα το ποδόσφαιρο. Σάπιο το κράτος, σάπιο και το ποδόσφαιρο”.

Να ξεκαθαρίσετε. Είναι σκηνοθετημένος ο τελικός;

“Ξέραμε ότι επειδή η κατάσταση είναι τεταμένη στην ΑΕΚ, ο τελικός δύσκολα θα τελείωνε αν προηγούμασταν εμείς. Η διαιτησία βοήθησε. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε ένα 3-0, αυτά που διαδραματίστηκαν”.

Είπατε στον Κάκο να μην αρχίσει; Θα μας πείτε τι ακριβώς ειπώθηκε;

“Είπα να μην ξεκινήσει το παιχνίδι, γιατί είχε κόσμο γύρω γύρω. Του είπα μη το ξεκινήσεις. Μου λέει «τι να κάνω ρε Γιώργο;». Του λέω «εσύ έχεις εξουσία». Ο Κάκος παίρνει από αλλού εντολές”.

Είστε διατεθειμένος να τα πείτε στα αρμόδια όργανα όλα αυτά;

“Πέρυσι είχα πει κάτι στα Γιάννενα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τιμωρήθηκε με 10-15.000. Και τα πλήρωσα. Οι σωστοί και σοβαροί οπαδοί της ΑΕΚ τι έκαναν; Φώναζαν εναντίον αυτών που μπήκαν μέσα. Δυστυχώς αφήνουμε τους λίγους να κάνουν κακό. Μπορεί να πάω στην Αγγλία και ας μην είμαι προπονητής εκεί”.

Είπατε ότι ο Κάκος παίρνει εντολές;

“Για να τελειώσει το παιχνίδι. Διευκρινίζω”.

Μπορείτε να μας πείτε ποιοι το σκηνοθέτησαν όλο αυτό;

“Αυτό που θα πω και τονίζω, δεν αφορά την ΑΕΚ. Δεν εννοώ ότι η ΑΕΚ σκηνοθέτησε κάτι. Ο παράγοντας που επικράτησε σήμερα ήταν ο φόβος. Όλοι φοβήθηκαν πάρα πολύ αν ο Ατρόμητος έπαιρνε το Κύπελλ
ο”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment