PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Γιώργος Βαθιώτης και τα Κινήματα Αλληλεγγύης βοηθούν δύο νοσοκομεία


Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου Περιστερίου Γιώργος Βαθιώτης παρέδωσε, σε συνεργασία με τα Ευρωπαϊκά Κινήματα Αλληλεγγύης, μεγάλες ποσότητες από βρεφικά Babylino, Pampers, παιδικά γάλατα και βρεφικές τροφές στην Αναπληρώτρια Διοικήτρια του μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου» Ελπινίκη Ταβιανάτου για μία ζωντανή ελπίδα.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Αναπληρωτή Διοικητή του «Σπηλιοπούλειου» νοσοκομείου του ΕΣΥ, Χρήστο Φασιανό, και του παρέδωσε υγειονομικό και ιατροφαρμακευτικό υλικό, υποσέντονα, Pampers, και πάνες για ηλικιωμένους, σε συνεργασία με τα Κινήματα Αλληλεγγύης για ένα χαμόγελο στην τρίτη ηλικία.

Με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Σπηλιοπούλειου Νοσοκομείου

Οι δύο Αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων «Έλενα Βενιζέλου» και «Σπηλιοπούλειο» αφού τον ευχαρίστησαν γι’ αυτήν την ευγενική προσφορά των Κινημάτων Αλληλεγγύης, τον ξενάγησαν στους χώρους των δύο νοσοκομείων παρουσία του Διευθυντή ιατρού μαιευτήρα Γιώργου Φαρμακίδη. Του ανέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην δύσκολη οικονομική κρίση τα δημόσια νοσοκομεία. Όμως πιστοί στις επάλξεις δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό καθημερινά για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία των ιατρικών μονάδων για την εξυπηρέτηση των ασθενών.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου Περιστερίου Γιώργος Βαθιώτης τους ευχαρίστησε με την σειρά του για τις πολλαπλές μορφές συνεργασίας και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα επισκέφθηκα δύο νοσοκομεία που δίνουν τον δικό τους αγώνα ανθρωπιάς στην δύσκολη οικονομική κρίση που διανύει η χώρα μας. Τα Κινήματα Αλληλεγγύης στέκονται δίπλα σε ανθρώπους επιστήμονες που ξεπερνούν τα όρια του εαυτού τους για να εξασφαλίσουν μέσα από τις δομές πρόνοιας σε αντίξοες συνθήκες τη δημόσια δωρεάν υγεία. Πολλές φορές με αίσθημα ευθύνης και αμέτρητες ώρες πέρα από το ωράριό τους. Η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη είναι λέξεις βαθιά ριζωμένες στην καρδιά και εκφράζουν το μέταλλο κάθε Έλληνα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει το χαμόγελο, την αξιοπρέπεια και τα όνειρα ζωής της ελληνικής οικογένειας. Ο αγώνας συνεχίζεται, η αλληλεγγύη νικά την ομίχλη και το σκοταδισμό».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κλειστό το ΚΕΠ της Ανθούπολης από τις 11 Μαρτίου

Peristeri News

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Leave a Comment