PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος στο 30ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου


Το 30ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Ατρομήτου μοιράζοντας εισιτήρια για τη μαθητική εξέδρα του επερχόμενου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.

Γιώργος Νταβιώτης και Στέφανος Στρούγγης συνομίλησαν με τους μικρούς μαθητές και μοίρασαν εισιτήρια καλώντας τα παιδιά την Κυριακή στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Με στόχο τη διατήρηση της εξαιρετικής επαφής που έχει ο Ατρόμητος με τους μαθητές του Περιστερίου συνεχίστηκε το πρόγραμμα των επισκέψεων της ομάδας μας στα σχολεία της πόλης.

Οι μαθητές του 30ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τους ποδοσφαιριστές μας Γιώργο Νταβιώτη και Στέφανο Στρούγγη που συνομίλησαν μαζί τους και τους μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τον διευθυντή του σχολείου κ. Κωνσταντίνο Πανάγιο, τους εκπαιδευτικούς και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Περιστερίου κ. Αναστάσιο Θεοδωράκο που συνέβαλε από τη μεριά του στη δράση της ομάδας μας.

Ο Ατρόμητος έχοντας ως βασικό στόχο την προσέλευση νέων παιδιών του Περιστερίου στο γήπεδο θα συνεχίσει να πραγματοποιεί δράσεις προσέλκυσης της νεολαίας με σκοπό να αποκτά σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση όλο και περισσότερους νέους και υγιείς φιλάθλους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment