PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος πάτησε τον Άρη με τεσσάρα!


Σπουδαία νίκη για την επίτευξη των στόχων του έκανε ο Ατρόμητος επικρατώντας του Άρη στο Περιστέρι με 4-2.

Η ομάδα της πόλης μας έκανε ίσως το καλύτερο φετινό πρώτο της ημίχρονο στη σημερινή αναμέτρηση παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο εναντίον της αντιπάλου της με την ανάπαυλα να ολοκληρώνεται με σκορ 1-0 υπέρ του Ατρόμητου με γκολ του Σάκιτς στο 16’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος περίμενε την αντίδραση του αντιπάλου του, με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να παίρνει στα πρώτα λεπτά την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα ο διαιτητής Κουτσιαύτης υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Άρη στο 56’ για ανύπαρκτο τράβηγμα εντός της περιοχής. Ο Γιουνές δεν κατάφερε να κερδίσει από τα έντεκα βήματα τον Μέγιερι, με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου να προδιαθέτει με την επέμβαση του για τη μεγάλη νίκη.

Το 2-0 δεν άργησε να έρθει και στο 59’ ο Κουλoύρης χρίστηκε σκόρερ για πρώτη φορά στο ματς έπειτα από ασιστ του Γιαννούλη.

Εκεί που το ματς φαινόταν ότι θα έληγε έτσι, ο Άρης αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 με τον Κωνσταντινίδη στο 89’ και στη συνέχεια βγήκε μπροστά για την ισοφάριση αφήνοντας εκτεθειμένη την άμυνα και μετά από μακρινή μπαλιά από την άμυνα ο Κουλούρης βρέθηκε στο 91’ μόνος τους απέναντι στον Κουέστα κάνοντας το 3-1 με πλασέ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.

Ακόμα και μετά το 3-1 το ματς δεν είχε ολοκληρωθεί αφού ο Άρης κατάφερε να μειώσει και πάλι σε 3-2 με τον Διαμαντόπουλο στο 93’ αφού όμως πρώτα είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον Ρισβάνη που ο διαιτητής Κουτσιαύτης δεν υπέδειξε.

Το κερασάκι στην αναμέτρηση έβαλε ο Ενσικουλού στο 94’ όταν συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Κουλούρη στέλνοντας με δυνατό σουτ την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κουέστα.

Μια μεγάλη νίκη του Ατρόμητου που πανηγυρίστηκε δεόντως από παίκτες και κόσμο φέρνοντας τους Περιστεριώτες και πάλι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας σε 13 αγωνιστικές 28 βαθμούς.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Νάτσος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον (52′ Μούγιακιτς), Βασιλακάκης (82′ Καρασαλίδης), Μπρούνο (86′ Ενσικουλού), Κουλούρης

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (76′ Διαμαντόπουλος), Κολάσο (46′ Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα, Γιουνές, Τζανακάκης (64′ Κωνσταντινίδης), Μενέντες, Σιώπης, Μαβράι, Βέλεθ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment