PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος πάει για την πρώτη του φετινή νίκη


Αύριο ο αγώνας με Πανσερραϊκό στο γήπεδο Περιστερίου (17:15)

Πανέτοιμη είναι η ομάδα για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο Περιστερίου (17:15) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο και κατόπιν ο προπονητής Γιώργος Δώνης επέλεξε την 20αδα που θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπάλλας, Καραγκούνης, Φαβάλι, Μπρίτο, Καμαρά, Καραλής, Νάστος, Σκόνδρας, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαμπού, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Νεμπεγλέρας, Περόνε και Τάτος.

Σε σχόλιο του για το αυριανό παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας είπε ότι:«Εκείνο που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να βρούμε το δρόμο για την επιτυχία και την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να μας βοηθήσει ψυχολογικά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που τον χρειαζόμαστε κοντά μας».

* Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ο βοηθός προπονητή Μίοντραγκ Μένταν θα παρακολουθήσει τους αγώνες Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ.

* Αύριο (Σάββατο) το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 11.00 μέχρι τις 14.00. Τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, ήτοι στις 15.15.

* Η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου υποδέχεται αύριο τον Πανσερραϊκό (12.00) στο γήπεδο του Ηφαίστου.

* Η ομάδα Κ17 θα φιλοξενήσει την Κυριακή (12.00) στο γήπεδο Χρυσούπολης, τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment