PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος με «ψυχή» δραπέτευσε από τη Λάρισα


Ο Ατρόμητος με δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης επικράτησε της Λάρισας με 2-1 για την 14η αγωνιστική της Super League. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Σάββα Παντελιδη στον πάγκο των Περιστεριώτων.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον Ατρόμητο. Μόλις στο 20’ οι Περιστεριώτες είχαν βάλει τις βάσεις για μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, βρίσκοντας γκολ και στις δύο επικίνδυνες επιθέσεις που βρήκε. Στο 5’, στην πρώτη ουσιαστικά «επίσκεψη» στην αντίπαλη περιοχή, ο Ούμπιντες δοκίμασε το πόδι του από μακριά, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Κρίστινσον για το 0-1.

Το γρήγορο γκολ του Ατρόμητου του έδωσε την ευκαιρία να μαζευτεί πίσω και να ψάξει τις αντεπιθέσεις και σε μία απ’ αυτές, μόλις στο 20’, ήρθε το 2-0. Ο Μανούσος έφυγε από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα, η άμυνα της Λάρισας δεν κατάφερε να διώξει, με τον Ουγκράι να έρχεται από πίσω και με πλασέ να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν πριν φύγει το ημίχρονο, όταν στο 43’ ο Βέλλιος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Σιδηρόπουλος με τη βοήθεια του VAR έδωσε το πέναλτι, με τον Φατιόν να ευστοχεί.

Ο Ατρόμητος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο καλοστημένος, ήξερε πως να «παγώσει» το παιχνίδι και να «παίξει» σωστά με το χρόνο, όχι απλά για να κρατήσει το σκορ αλλά για να βρει και ένα τρίτο γκολ που θα τελείωνε την αναμέτρηση.

Μάλιστα είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση, εκμεταλλευόμενος τα πολλά κενά που είχαν αφήσει οι γηπεδούχοι στα μετόπισθεν. Συγκεκριμένα την πρώτη στο 50′ (σουτ Ουγκράι, λίγο άουτ η μπάλα) και τη δεύτερη στο 75′ (τετ α τετ Γιακουμάκη). Δεν κατάφερε τελικά να τελειώσει το ματς, όμως κατάφερε να κρατήσει τη Λάρισα μακριά από τον Μέγιερι και από τις ευκαιρίες.

Το 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Ατρόμητο να πλησιάζει πια την πρώτη εξάδα και τον Παντελίδη να πετυχαίνει την παρθενική του νίκη στον πάγκο, δηλώνοντας πως εβδομάδα με την εβδομάδα ο Ατρόμητος θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος.

https://www.youtube.com/watch?v=yFqRYUQLObc

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Μόρας, Στάνκοβιτς, Φατιόν (46′ Ντάουντα), Κάτσε, Ασούμπρε, Μιλοσάβλιεβιτς (46′ Σεσέροβιτς), Ουάρντα, Νούνιτς (71′ Μπούστος).

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Ανδρούτσος (76′ Μπαένα), Ουγκράι (53′ Ρόσα), Μανούσος, Βέλλιος (60′ Γιακουμάκης).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment