PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος και φέτος πρόσφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου


Ο Ατρόμητος, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεν ξέχασε τους άπορους συμπολίτες μας και πρόσφερε γαλοπούλες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.

Ο Παναγιώτης Μπάλλας και ο Δημήτρης Λημνιός συνοδευόμενοι από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος και αντιδήμαρχο Βασίλη Μπέτση βρέθηκαν σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο εκπροσωπώντας την ομάδα μας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτό το χώρο γνωρίζοντας ότι ο Ατρόμητος με την πρωτοβουλία του αυτή θα κάνει πιο γιορτινό το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των συνανθρώπων μας» είπε ο Παναγιώτης Μπάλλας ενώ ο Δημήτρης Λημνιός τόνισε με την σειρά του: «Η ομάδα μας έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι στέκεται δίπλα όχι μόνο στα παιδιά αλλά και σε οικογένειες του Περιστερίου που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης και ήρθαμε εδώ για να δείξουμε την αγάπη μας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους».

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής παραβρέθηκε κατά την παραλαβή των γαλοπούλων η Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) Ξένη Κορόγιαννη, η οποία τόνισε τα εξής: «Ο Ατρόμητος είναι πάντα δίπλα μας και ενισχύει όλες τις μέρες του χρόνου τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Συνδράμει στο κοινωνικό έργο που κάνουμε κι εκείνο που έχουμε να πούμε είναι να δώσουμε τις ευχές στην ομάδα της πόλης μας για να συνεχίσει την προσφορά της για πολλά χρόνια και φυσικά να έχει πολλές νίκες για να την ξαναδούμε εκεί που της αξίζει».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment