PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τον Άρη και έμεινε εκτός Κυπέλλου


Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τον Άρη με 1-0 και έμεινε εκτός ημιτελικών του Κυπέλλου. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε ο Λάρσον στο 15ο λεπτό του αγώνα. Ένα γκολ που επηρέασε πολύ τους παίκτες του Ατρομήτου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Σάββα Παντελίδη προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά, προσπαθώντας να πάρουν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 7ο λεπτό ο Βέλλιος βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουέστα όμως πλάσαρε άστοχα ενώ υποδείχτηκε και σε (ανύπαρκτη) θέση οφσάιντ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία από κεφαλιά του Ιντέγε, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μέγιερι και κατέληξε άουτ. Στο 15′ όμως ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με ένα γκολ του Λάρσον. Ο Γκάμα πέρασε μια ασίστ στον χώρο για τον Σουηδό, που πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Περιστερίου.

Οι παίκτες του Ατρόμητου φάνηκε να επηρεάζονται πολύ από το γκολ που δέχτηκαν, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να απειλήσει με κάποια μακρινά σουτ, τα οποία εξουδετέρωσε εύκολα ο Κουέστα.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν χωρίς αλλαγή το δεύτερο μισό της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Ατρόμητου προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Κουέστα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς τα γεμίσματα με στόχο τον Βέλλιο ήταν εύκολη λεία για τους κεντρικούς αμυντικούς του Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν την μπάλα χωρίς προβλήματα, ενώ ο χρόνος κυλούσε προς όφελος τους. Στο 61ο λεπτό ο Σάββας Παντελίδης πέρασε στο παιχνίδι τον Μανούσο στη θέση του Ενσικουλού, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του. Εφτά λεπτά αργότερα ο Έλληνας τεχνικός πέρασε στο παιχνίδι και τον Ραμπέγιο σε ένα φουλ επιθετικό σχήμα με τον Ανδρούτσο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Όμως τα λεπτά περνούσαν, αυτό βόλευε τον Άρη που έβλεπε την πρόκριση να πλησιάζει συνεχώς ολοένα και περισσότερο, με τους παίκτες του Ατρόμητου να μην έχουν συγκέντρωση και ηρεμία, έτσι ήρθε και ο αποκλεισμός.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης (68’ Ραμπέλο), Στρούγγης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης (84’ Νάτσος), Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Νταβιώτης, Ενσικουλού (61’ Μανούσος), Βέλλιος.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ (90’+1’ Σούντγκρεν), Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον (79’ Ντουρμισάι), Γκάμα, Φετφατζίδης (88’ Σόουζα), Ιντέγε.

Διαμαρτυρίες του κόσμου σε παίκτες του Ατρόμητου

Ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου μετά την ήττα από τον Άρη, έφερε αντιδράσεις και εντάσεις.

Συγκεκριμένα οι παίκτες των Περιστεριωτών πήγαν προς το μέρος των οργανωμένων φίλων τους, θέλοντας να τους ευχαριστήσουν για τη συμπαράσταση και να ζητήσουν συγγνώμη για τον αποκλεισμό.

Οι φίλοι του Ατρόμητου θέλοντας να δείξουν τη δυσαρέσκεια τους γιούχαραν την ομάδα και για λίγη ώρα επικράτησε ένταση. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Σ. Παντελίδης: Δίκαιη πρόκριση του Άρη

Την ανωτερότητα του Άρη στα δύο παιχνίδια παραδέχθηκε ο Σάββας Παντελίδης, που χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση των «κίτρινων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου στην κάμερα της CosmoteTV:

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού: «Νομίζω ότι στο πεντάλεπτο που χάσαμε την ευκαιρία με τον Βέλλιο και μετά φάγαμε το γκολ, επηρρεαστήκαμε. Προσπαθήσαμε στο β’ ημίχρονο με πολλούς τρόπους αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν πέρασε δίκαι ο Άρης: «Δίκαιη η πρόκριση του Άρη. Πέρασε η καλύτερη ομάδα στα δύο παιχνίδια».

Τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι: «Προσπαθούμε και δουλεύουμε στο επιθετικό κομμάτι. Κρατάω την προσπάθεια των παιδιών».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment