PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος ζητά να έχει διαιτησίες 50-50 σε όλους τους αγώνες


Σήμερα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε ζητήσει η ΠΑΕ Ατρόμητος με τον αρχιδιαιτητή κι επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Μία ημέρα μετά την κοινοποίηση της πρόθεσής του να αποχωρήσει από την ομάδα του Περιστερίου ως το καλοκαίρι, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός και η αντιπρόεδρος Κάτια Κοξένογλου είδαν τον Άγγλο πρώην διαιτητή.

Ο κ. Σπανός δήλωσε τη στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Κλάτενμπεργκ, ζητώντας από εκείνον ακριβοδίκαιες διαιτησίες στη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς η Σούπερ Λίγκα μπαίνει στην τελική ευθεία της και κρίνεται η συμμετοχή στα πλέι οφ.

Στη συνέχεια η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, του μεγαλομετόχου της ομάδας μας, Γιώργου Σπανού και της Αντιπροέδρου, Κάτιας Κοξένογλου.

Κατά τη συνάντησή τους με τον κ. Κλάτενμπεργκ, οι άνθρωποι του Ατρομήτου τόνισαν τη στήριξη στο πρόσωπό του και στο έργο του, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας.

Το μόνο αίτημα που υπήρξε ενόψει της τελικής ευθείας που μπαίνει το πρωτάθλημα, είναι να μεριμνήσει ώστε η ομάδα μας να έχει διαιτησίες 50-50 σε όλους τους αγώνες της».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment