PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό


Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στο Καραϊσκάκη, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον Ατρόμητο να δείχνει ένα καλό πρόσωπο ανασταλτικά, αλλά επιθετικά τίποτα το αξιόλογο.

Ο Γιάννης Αναστασίου λόγω προβλημάτων έδωσε θέση στην ενδεκάδα στον Γαρουφαλιά, επανέφερε τον Κατράνη στο αρχικό σχήμα, βάζοντας μπροστά του τον Ταλόχα, ώστε να έχει υπό την επίβλεψή του τον Ομάρ για τις προωθήσεις του. Παράλληλα, ο Γιακουμάκης μπήκε στη θέση του τραυματία Βέλλιου.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έκλεισαν από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης τον Ατρόμητο στα καρέ του, όμως στο 11′ ο Γκάλο εκτέλεσε κερδισμένο φάουλ από δεξιά, ο Γαρουφαλιάς πήρε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Μετά την ευκαιρία του Ατρομήτου, ο Ολυμπιακός συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. Πίεζε, είχε την μπάλα όλη την ώρα γύρω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, κέρδιζε κόρνερ, φάουλ στα πέριξ της μεγάλης περιοχής, αλλά έβρισκε απέναντι του μια καλοστημένη άμυνα και έναν εξαιρετικό Μέγερι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Χαμηλό τέμπο υπήρχε και στα πρώτα 10 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να έχει και πάλι την κατοχή της μπάλας αλλά να μην μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Μέγιερι.

Τελικά, το γκολ των «ερυθρόλευκων» ήρθε με τυχερό τρόπο. Ο Ποντένσε μέσα στην περιοχή έκανε ένα σουτ και η μπάλα αφού άλλαξε πορεία λόγω της κόντρας στα πόδια του Γούτα, κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Μπάλαζ Μέγερι, που αυτή τη φορά δεν ήταν εφικτό να έχει απάντηση.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σουντανί έπιασε κι αυτός με τη μία ένα σουτ, διαμορφώνοντας το 2-0, βάζοντας ουσιαστικά και τίτλους τέλους στην αναμέτρηση, καθώς ήταν εμφανές ότι ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός.

Χαρακτηριστικό γεγονός πως στο 67′ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είδε σωστά την απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον Νταβιώτη, που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Σα, ακόμα και έτσι οι Περιστεριώτες έδειχναν να θέλουν, αλλά μην μπορούν να πλησιάσουν στην άμυνα του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα – Ομάρ, Αβραάμ, Σεμέδο, Τσιμίκας – Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε – Ποντένσε, Σουντανί (81′ Γκερέρο), Μασούρας (56’ Λοβέρα) – Ελ Αραμπί (70’ Μεριά)

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγερι – Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης – Γαρουφαλιάς, Χαρίσης, Νταβιώτης (70’ Νάτσος) – Γιακουμάκης, Μανούσος (82′ Ρόσα), Ταλόχα (76′ Ενσικουλού)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment