PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος έχασε 3-0 από τον Παναθηναϊκό


Ο Ατρόμητος έχασε 3-0 από τον Παναθηναϊκό, ενώ έπαιζε με 10 παίκτες από το 32’. Πλέον, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ατρόμητος μένει στους 26 πόντους και την έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Περιστερίου εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και το ότι έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 32’, λόγω της αποβολής του Κιβρακίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα, φάση που προέκυψε από την εξέταση VAR του διαιτητή Κουμπαράκη, αλλά είναι μάλλον αυστηρή.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και είναι ενδεικτικό πως πριν προλάβει να συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο προηγούνταν ήδη με 1-0 ενώ είχε κι άλλες καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του.

Ο Κουρμπέλης άνοιξε το σκορ με έναν σουτ έξω από την περιοχή, μόλις στο 4’, ενώ ο Μέγερι κατάφερε να κρατήσει το σκορ σε αυτό το επίπεδο.

Ο Ατρόμητος έδειχνε να έχει μπει… υπνωτισμένος στο παιχνίδι και να μην μπορεί ούτε να κρατήσει τη μπάλα, αρκούμενος σε κάποια άστοχα σουτ του Μανούσου.

Στο 32’, υπήρξε χρήση του VAR, με τον Κιβρακίδη να αποβάλλεται με αυστηρή απευθείας κόκκινη κάρτα, για μαρκάρισμα πάνω στον Δώνη, αφήνοντας τους Περιστεριώτες με δέκα παίκτες και ρίχνοντας την ψυχολογία τους.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε αισθητά και χρειάστηκε να μπούμε στο τελευταίο πεντάλεπτο, για να καταγραφούν φάσεις. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, τελικά, με το σκορ στο 1-0.

Στην επανάληψη ο Σάββας Παντελίδης χρησιμοποίησε τον Μπουσούλατζιτς που έκανε ντεμπούτο, στη θέση του Χαρίση, θέλοντας να βρει λύσεις στην κακή εικόνα της ομάδας. Ο Ατρόμητος φρόντισε να κλείσει καλά όλους τους διαδρόμους προς την εστία του για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Τελικά, με κεφαλιά του Σέκνεφελντ στο 66′ και με πλασέ του Περέα στο 76′ ο Παναθηναϊκός έκανε το τελικό 3-0.

Παναθηναϊκός (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Ανουάρ (46’ Νάγκι), Ζαχίντ (68’ Περέα), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης (70’ Κολοβός).

Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Καχίλα, Κατράνης, Μάντσον, Χαρίσης (46’ Μπουσούλατζιτς), Μανούσος (73’ Ούμπιδες), Ανδρούτσος (42’ Γκάλο), Ενσικουλού, Βέλλιος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment