PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος τους χάλασε το παραμύθι! (video)


Έπειτα από μία εβδομάδα «λάσπης» και βαθυστόχαστων αναλύσεων, ο Ατρόμητος τους έριξε όλους στον… κουβά και παρά τις δεδομένες απουσίες του, έγινε η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ (1-1) και παρέμεινε αήττητος, έπειτα από 9 αγωνιστικές.

Ούτε φιλικό, ούτε στημένο! Ο Ατρόμητος των πολλών απουσιών κατάφερε να κοιτάξει στα… μάτια τον ΠΑΟΚ των πολλών εκατομμυρίων και φρόντισε να βουλώσει πολλά στόματα σε όλη την Ελλάδα.

Με γκολάρα του Ουγκράι στο 73′, οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν το γκολ του Κρέσπο στο 40′ και με το 1-1 παρέμεινε αήττητος για 9η αγωνιστική.

Οι δύο ομάδες άρχισαν πολύ επιφυλακτικά την αναμέτρηση, αλλά η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν από τον Ατρόμητο και συγκεκριμένα από τα πόδια του Ουγκράι, όταν ο αθεόφοβος στο 18′ θέλησε να κρεμάσει τον Πασχαλάκη από το κέντρο του γηπέδου, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Από το 25′ και μετά ο ΠΑΟΚ ήταν πράγματι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας τον Ατρόμητο στο δικό του μισό, αλλά δεν μπορούσε να βρει κάποια ευκαιρία απέναντι στον Μέγερι. Τη λύση τελικά για τους φιλοξενούμενους έδωσε ο Κρέσπο στο 40′. Έπειτα από στατική φάση και φάουλ που δεν υπήρξε πουθενά, ο Βαρέλα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μούγιακιτς και με απλή πάσα βρήκε τον Ισπανό σέντερ μπακ, που με πλασέ νίκησε τον Ούγγρο τερματοφύλακα.

Στο β’ μέρος ο Κάναντι πήρε το μαγικό του… ραβδί, άλλαξε το 5-2-2-1 σε 4-2-3-1 περνώντας στο ματς τους Κωτσόπουλο και Ενσικουλού. Ο Ατρόμητος είχε τα ηνία του αγώνα, έκλεισε αυτός τον ΠΑΟΚ στο δικό του μισό και τελικά η πίεση που μπορούσε να ασκήσει καρποφόρησε στο 73′. Ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, Ουγκράι, μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1, σε μια εξέλιξη που ήταν η δίκαιη στο ματς.

Το τελικό αποτέλεσμα έμεινε μέχρι τέλους, παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν, οι αμυντικοί των Περιστεριωτών και το 1-1 γράφτηκε ως ιστορία του ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι – Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Στρούγγης (46’ Ενσικουλού) – Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς – Μπρούνο (87’ Ούμπιδες), Ουγκράι – Μούγιακιτς (46’ Κωτσόπουλος)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Βέρνμπλουμ, Κάνιας – Ζαμπά (77’ Πέλκας), Ελ Καντουρί (82’ Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (67’ Λημνιός) – Πρίγιοβιτς

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wUGoazyKyHE]

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment