PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο Αρκάς ξαναχτυπά με δύο νέα σκίτσα


Δεν είναι λίγες η φορές που στην πρόσφατη πολιτική ιστορία ο γνωστός και αγαπητός του ελληνικού κοινού σκιτσογράφος έχει προκαλέσει σωρεία σχολίων κι αντιδράσεων.

Δεν είναι λίγες η φορές που στην πρόσφατη πολιτική ιστορία ο γνωστός και αγαπητός του ελληνικού κοινού σκιτσογράφος έχει προκαλέσει σωρεία σχολίων κι αντιδράσεων δημοσιεύοντας την άποψή του για τα οικονομικά και κυβερνητικά ατοπήματα που παρατηρούνται στη χώρα μας. Ακόμα εξ” αυτών υπήρξε και η χθεσινή όταν στην επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook ανέβηκε ένα ακόμη σκίτσο που δίχασε τους πιστούς θαυμαστές του.

Στο νέο σκίτσο του γελοιογράφου ο ήρωας μονολογώντας αναφέρει: «Αν κάνεις ένα λάθος, κατηγόρησε κάποιον άλλον. Αν κάνεις πολλά λάθη, κατηγόρησε το σύστημα. Αν τα κάνεις εντελώς σκατά, πήγαινε σε εκλογές».

Το σκίτσο προκάλεσε πλήθος σχολίων από τους χρήστες του Facebook. Κάποιοι επισήμαναν ότι ο γελοιογράφος τελευταία ασκεί συνεχώς οξύτατη κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι το σκίτσο δεν φέρει υπογραφή και άλλοι αποθέωσαν τον σκιτσογράφο για την… μπηχτή στον πρώην Πρωθυπουργό.

Παρά τα επικριτικά σχόλια όμως φαίνεται πως ο γελοιογράφος γνώριζε πολύ καλά τι έκανε, αφού μια ημέρα μετά επιβεβαίωσε τη σκληρή κριτική του στη ελληνική πολιτική σκηνή με ένα ακόμη ευρυματικότερο σκίτσο που γράφει: «Δύο πράγματα μισώ σε κάθε πολιτικό. Το πρόσωπό του»…

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Leave a Comment