PeristeriNews.gr
Lifestyle

«Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά»


Στα χνάρια του Μάικλ Ντάγκλας με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αλλά και της Ντέμι Μουρ με τον Αστον Κούτσερ, προχωράνε η 26χρονη Σκάρλετ Γιοχάνσον με τον 50χρονο Σον Πεν.

Στα χνάρια του Μάικλ Ντάγκλας με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αλλά και της Ντέμι Μουρ με τον Αστον Κούτσερ, προχωράνε η 26χρονη Σκάρλετ Γιοχάνσον με τον 50χρονο Σον Πεν, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του «Us Weekly», είναι ζευγάρι!

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο, στο διάσημο ξενοδοχείο του Λος Άντζελες «Chateau Marmont», όπου έμενε η σταρ ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «We Bought a Zoο» με τον Ματ Ντέιμον.

Μόλις λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της από τον Ραιαν Ρέινολντς, η νεαρή πρωταγωνίστρια φαίνεται να έπεσε στα δίχτυα της γοητείας του κατά πολύ μεγαλύτερου της, βραβευμένου με Οσκαρ, ηθοποιού.

«Πρώτη η Σκάρλετ προσέγγισε τον Σον γιατί σκόπευε να επισκεφθεί την Αϊτή για να βοηθήσει τους σεισμόπληκτος και ήξερε ότι εκείνος είχε ήδη επισκεφθεί το μέρος και θέλησε να τον συμβουλευτεί», δήλωσε στο περιοδικό άτομο του περιβάλλοντός της.

Ωστόσο εκπρόσωπος της 26χρονης διέψευσε το δημοσίευμα: «Η Σκάρλετ και ο Σον δε βγαίνουν ραντεβού. Είναι φίλοι εδώ και χρόνια και τους τελευταίους μήνες μιλάνε για την επικείμενη επίσκεψή της στην Αϊτή».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment